سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

اگر خودروسازان زیان می‌دهند چرا رویه‌شان را تغییر نمی‌دهند؟

یک نماینده مجلس گفت: اگر تولید خودرو برای تولیدکنندگان زیان انباشته دارد و کفاف هزینه‌های آنها را نمی‌دهد چرا خودروسازان هنوز به این مسیر ادامه می‌دهند و هیچ اقدامی برای تغییر رویه خود ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 09
کد خبر: ۱۲۵۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی جدی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای فرصتی مناسب برای تولیدکنندگان داخلی است کیفیت کالاهای خود را ارتقا دهند و کالایی در تراز کالاهای خارجی به بازار عرضه کنند.

 

وی افزود: این وضعیت فرصت خوبی برای تولیدکنندگان ما است تا با نوسازی خطوط تولید خود و استفاده از تکنولوژی روز ضمن کسب سود از این فضا درآمد حاصله را در جهت افزایش کیفیت خطوط تولید هزینه کنند.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ تولیدکنندگان ما باید مراقب باشند و اینگونه نباشد که از این فرصت پیش آمده به دنبال کسب سودهای آنی باشند و اعتبار خود را زیر سؤال ببرند و باید این را بدانند که نباید اعتبار خود را به سودهای آنی بفروشند.

 

جدی خاطرنشان کرد: در مورد خودروسازان آنها می‌گویند که خودرویی که به فروش می‌رسانند کفاف هزینه‌های آنها را نمی‌دهد و آنها زیان انباشته دارند و از طرف دیگر هم مردم خودرو را با قیمت بالا و کیفیت پایین خریداری می‌کنند.

 

وی افزود: سؤال اینجا است اگر رویه در تولید خودرو برای تولیدکنندگان زیان انباشته دارد و کفاف هزینه‌های آنها را نمی‌دهد چرا هنوز به این مسیر ادامه می‌دهند و اصرار می‌ورزند و هیچ اقدامی برای تغییر رویه خود ندارند.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ در جلساتی که با دولت درباره خودروسازان داشته‌ایم به این نکته تأکید کرده‌ایم که دولت سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کند و در بحث صنعت خودرو از توان بخش خصوصی و بخش خارجی هم استفاده شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده