بورس در اوج؛ شاخص‌های بورس به قله تاریخی رسیدند 8 چراغ قرمز در صورت‌های مالی که احتمال تقلب را آشکار می‌کند قیمت مرغ از نیمه مرداد تغییر می‌کند قیمت طلا رکورد شکست/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۱۵ مردادماه ۱۴۰۵ قیمت مسکن دو برابر شد جزییات قطعی و اختلال در سامانه‌های تامین اجتماعی پیش‌بینی جدید از بازار طلا/ موج انفجاری طلا در راه است؟ قیمت‌های جدید برنج ایرانی اعلام شد/ طارم هاشمی و دم‌سیاه گیلان چقدر شد؟ شرایط فروش نیسان وانت اعلام شد + جزییات ثبت نام اعتباری زامیاد EX مرداد ۱۴۰۵ کارت سوخت از چه زمانی حذف می‌شود؟ خبر مهم برای زائران اربعین / دینار باقی‌مانده از اربعین را کجا بفروشیم؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۵ آغاز شد | خبر خوش برای بازنشستگان تأمین اجتماعی آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد + جدول جزئیات تغییر زمان بندی واریز کالابرگ

فروش ۷۰ و ۷۹ میلیاردی استقلال و پرسپولیس در نخستین هفته پذیره‌نویسی سهام

فروش ۷۰ و ۷۹ میلیاردی استقلال و پرسپولیس در نخستین هفته پذیره‌نویسی سهام در چهار روز نخست پذیره‌نویسی سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به‌ترتیب ۷۰ و ۷۹ میلیارد تومان از سهام این دو باشگاه فروخته شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 09
کد خبر: ۱۲۵۵۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر پذیره‌نویسی سهام جدید ناشی از سلب حق‌تقدم در افزایش سرمایه شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس در حالی روز یکشنبه (15 اسفند) به‌ترتیب در قیمت‌های 2,910 ریال و 3,387 ریال از ساعت 09:30 لغایت ساعت 11:30 انجام شد که در روز نخست این پذیره‌نویسی 167 میلیون و 403 هزار و 930 سهم باشگاه استقلال توسط 179 هزار و  185 نفر و 162 میلیون و 229 هزار و 136 سهم باشگاه پرسپولیس توسط 201 هزار و 254 نفر خریداری شد.

این در حالی است که با احتساب روزهای هفته نخست پذیره‌نویسی در نمادهای معاملاتی (استقلالح1) و (پرسپولیسح1)، حجم تقاضای خرید در نماد معاملاتی (استقلالح1) در مجموع سه روز به 242,335,603سهم و در نماد معاملاتی (پرسپولیسح1) به 234,536,998 سهم در سامانه ثبت شده است.

بدین ترتیب تا پایان چهارمین روز از پذیره‌نویسی نماد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به ترتیب 70 و 79 میلیارد تومان از سهام این دو باشگاه فروخته شده است.

شایان ذکر است برای این پذیره‌نویسی تعداد 1،236،099،656 سهم از سهام جدید شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران (سهامی عام) در نماد معاملاتی (استقلالح1) و تعداد 1،034،840،567 سهم از سهام جدید شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس (سهامی عام) در نماد معاملاتی (پرسپولیسح1) ناشی از سلب حق‌تقدم به‌روش ثبت سفارش روز 15 اسفند در تابلوی نارنجی بازار پایه فرابورس ایران عرضه شده بود.

بر اساس اعلام مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران، مطابق بند 18 اعلامیه‌های پذیره‌نویسی سهام جدید ناشی از سلب حق‌تقدم در افزایش سرمایه شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران (سهامی عام) و فرهنگی ورزشی پرسپولیس (سهامی عام)، پذیره‌نویسی از روز یکشنبه(15 اسفند) آغاز شده است و به‌مدت 30 روز ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸
0
0
سیصد تومن هم اینجا میدیم. ما که اینهمه دادیم اینم روش
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار