قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

راهپیمایی حمایت از روسیه در دانشگاهیان حمص سوریه

راهپیمایی حمایت از روسیه در دانشگاهیان حمص سوریه هزاران نفر از دانشگاهیان سوریه در استان « حمص » در حمایت از عملیات روسیه در اوکراین تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 09
کد خبر: ۱۲۵۵۷۵

 به گزارش راهبرد معاصر هزاران نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه «البعث» و نمایندگان سازمان‌های عمومی سوریه امروز (چهارشنبه) در خیابان‌های استان حمص با حمل پرچم روسیه در حمایت از این کشور برای انجام عملیات علیه اوکراین تظاهرات کردند.  

«عبدالباسط الخطیب» مدیر دانشگاه «البعث سوریه گفت: امروز حدود ۲۰ هزار دانشجو در یک گردهمایی گسترده در حمایت از اقدامات روسیه در اوکراین و در همبستگی با نیروهای مسلح روسیه و در حمایت از « ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه شرکت کردند. 

وی با بیان اینکه روسیه در جنگ علیه تروریست‌ها در کنار ما ایستاد، افزود: پس ما پشت سر روسیه هستیم و این وظیفه ماست و این کمترین کاری است که اکنون می‌توانیم انجام دهیم. 

مدیر دانشگاه البعث سوریه همچنین از نیروهای مسلح روسیه به دلیل اقدامی که روسیه و نیروهای مسلح آن در خاک سوریه علیه تروریسم بین المللی انجام دادند تشکر کرد. 

«آناستاسیا کولیسکینا»  رئیس شورای هماهنگی مهاجران روسیه در سوریه نیز گفت: روسیه در شرایط سخت از سوریه حمایت کرد و امروز سوریه در کنار روسیه در یک جبهه علیه امپریالیسم جهانی و در برابر سیاست استعماری آمریکا که با کمک تروریست‌ها و خائنان در سرزمین‌های خارجی جنگ می‌کنند، ایستاده است. 

وی با بیان اینکه من مطمئن هستم که حقیقت پیروز خواهد شد، افزود: روسیه و سوریه با هم هستند و پیروزی از آن ما خواهد بود. 

رئیس شورای مهاجران روسیه در سوریه با اشاره به اینکه سوریه ماهیت تروریست‌ها را می‌داند و از آن‌ها آسیب دیده است و می‌داند که جنگ در شرایطی که بسیاری از شهروندان غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد، دشوار است. افزود: بنابراین، متوجه می‌شود که چاره‌ای جز این عملیات خاص نبوده و چشم پوشی از آن دشوار است.  

وی اضافه کرد: سوریه و همه مردم آن و هم حزب بعث می‌خواستند که برای ابراز قدردانی و حمایت خود از رهبری روسیه برای حفظ صلح و رهایی از نازیسم جدید و ​​تروریسم این راهپیمایی را برگزار کنند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار