نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کاخ سفید: به تعامل با روسیه درباره مذاکرات وین ادامه ‌می‌دهیم

کاخ سفید: به تعامل با روسیه درباره مذاکرات وین ادامه ‌می‌دهیم جن ساکی سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران افزود تیم ما همچنان به تعامل با روسیه در خصوص مذاکرات هسته ای ایران ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی کاخ سفید همزمان با مذاکرات میان ایران و ۱+۴ در وین اتریش اعلام کرد آمریکا همچنان به تعامل با روسیه درباره مذاکرات هسته ای ایران ادامه می دهد.

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران افزود تیم ما همچنان به تعامل با روسیه در خصوص مذاکرات هسته ای ایران ادامه می دهد.

وی با تکرار اتهامات و ادعاهای غرب درباره پیشرفت برنامه صلح آمیز هسته ای ایران تصریح کرد معتقدیم روسیه و آمریکا دارای منافع مشترک در جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است.

این ادعاها در حالی است که دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در گزارش "ارزیابی سالانه تهدیدها" برای سال ۲۰۲۲ اذعان کرد که بر اساس ارزیابی های واشنگتن، تهران فعالیت های تولید سلاح هسته ای انجام نمی دهد.

در این گزارش آمده است: ارزیابی ما همچنان اینگونه است که ایران درحال حاضر مشغول انجام اقدامات لازم و اساسی برای تولید سلاح هسته ای نیست.

سخنگوی کاخ سفید همچنین در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران افزود آمریکا هیچ پیشنهادی در مورد تحریم های روسیه به دلیل حمله اش به اوکراین نخواهد داد.

جن ساکی همچنین گفت که ما در مراحل پایانی مذاکرات وین هستیم و مسائلی هستند که باید حل شوند.

«سرگئی لاوروف» روز شنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت که مذاکرات وین مسیری طولانی پیموده و تعداد موضوعات زیادی در این رابطه مورد موافقت قرار گرفته است؛ اما با توجه به اینکه تحریم‌های شدید غرب در مورد ایران هنوز تمام نشده و واشنگتن در این مساله نقش اصلی دارد، از دولت آمریکا خواستیم در سطح وزیر خارجه آمریکا تضمین کتبی بدهد که در روند کنونی گفت‌وگوها، حقوق ما در سرمایه‌گذاری‌ها و همکاری‌های اقتصادی با ایران ضایع نمی شود.

اگرچه موضع اخیر روسیه در روند مذاکرات را نمی‌توان نادیده گرفت اما واقعیت این است که موضوعات مشخصی باقی مانده که ایالات متحده درباره آنها تصمیم سیاسی خود را نگرفته و این مساله علت اصلی کندی گفت‌وگوها در وین شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار