عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

توافق وین معطل تصمیم سیاسی آمریکا است

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس آخرین روند مذاکرات برجامی ایران و طرف‌های غربی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین روند مذاکرات برجامی ایران و طرف‌های غربی در وین، گفت: در حال حاضر مذاکرات معطل تصمیمات سیاسی آمریکایی‌ها است.

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جمع‌بندی‌های خود برای رسیدن به توافق را انجام داده و انعطاف لازم را نیز نشان داده است، افزود: در شرایط فعلی طرف‌های غربی به ویژه آمریکایی‌ها باید تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند توافق کنند یا خیر؟

 

نماینده دشتستان در مجلس با تاکید بر اینکه ایران در مذاکرات یکسری خطوط قرمز دارد که باید رعایت شود و حاضر نیستیم که از آنها عدول کنیم، ادامه داد: به طور مثال یکی از خطوط قرمز ایران رفع کامل تحریم‌های برجامی، پسا برجامی و دوران ترامپ است.

 

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس تصریح کرد: یکی دیگر از خطوط قرمز در مذاکرات خروج سپاه پاسداران از لیست تحریم‌ها و گروه‌های تروریستی است.

 

رضایی با بیان اینکه غربی‌ها به ویژه آمریکایی‌ها باید تضمین‌های لازم برای اجرای تعهدات خود را بدهند، عنوان کرد: با توجه به بدعهدی‌ آمریکایی‌ها در برجام و سابقه منفی آنها باید تضمین‌های لازم داده شود که توافقاتی که در وین صورت می‌گیرد به سرنوشت برجام در دوران ترامپ دچار نشود و تحریم‌های جدیدی علیه ملت ایران وضع نشود، مکانیزم ماشه را فعال نکنند و از برجام خارج نشوند.

 

وی با تاکید براینکه ایران تضمین‌‌های اخلاقی از طرف‌های غربی با توجه به بدعهدی‌ آنها را نخواهد پذیرفت، اظهار کرد: باید تمامی تعهدات تبدیل به سند حقوقی شود تا باردیگر مردم ایران در این زمینه دچار مشکل نشوند./ تسنیم

ارسال نظر