دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

انتخاب اولین رئیس جمهور زن در مجارستان

پارلمان مجارستان «کاتالین نوواک» را به عنوان اولین رئیس جمهوری زن این کشور مجاری عضو اتحادیه اروپا انتخاب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ این جوان ترین رئیس دولت مجارستان که تنها ۴۴ سال سن دارد، افزود: ما از قدرت کلمات آگاهیم، اما اگر لازم باشد می توانیم ساکت باشیم و گوش دهیم و اگر خطری تهدید کند با شجاعت فراتر از مردان از خانواده هایمان دفاع کنیم.

 

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، نوواک که به تازگی به عنوان وزیر امور خانواده خدمت کرده است، انتخاب خود را به عنوان یک پیروزی برای زنان به تصویر کشید.


وی با احراز ۱۳۷ رای موافق در برابر ۵۱ رای مخالف پارلمان، برای ایفای این نقش تشریفاتی در مجارستان انتخاب شد.

 

نوواک در سخنانی قبل از رای گیری پارلمان گفت: ما زنان کودکان را تربیت می کنیم، از بیماران مراقبت می کنیم، آشپزی می کنیم، اگر لازم باشد کار دو نفر را انجام می دهیم، کسب درآمد می کنیم، آموزش می دهیم، جوایز نوبل را کسب و شیشه ها را تمیز می کنیم.

 

این جوان ترین رئیس دولت مجارستان که تنها ۴۴ سال سن دارد، افزود: ما از قدرت کلمات آگاهیم، اما اگر لازم باشد می توانیم ساکت باشیم و گوش دهیم و اگر خطری تهدید کند با شجاعت فراتر از مردان از خانواده هایمان دفاع کنیم.

 

جلسه رای گیری پارلمان در روز پنجشنبه در حالی برگزار شد که چند هفته دیگر انتخابات پارلمانی در پیش است در شرایطی که اوربان با مبارزه سختی برای پیروزی یک دوره چهار ساله دیگر و حفظ قدرت از سال ۲۰۱۰ روبه روست.

 

«پیتر مارکی زای» که رهبری اپوزیسیون شش حزبی مجارستان را برعهده دارد، امیدوار است ماه آینده اوربان را سلب قدرت کند. وی همچنین نوواک را متهم کرده است به دلیل پیشینه حزبی اش مناسب جایگاه ریاست جمهوری نیست.

 

نوواک پس از آنکه سال ها به عنوان مقام وزارت امور خارجه مجارستان نقش آفرید، در سال ۲۰۱۸ عضو پارلمان شد و خیلی زود از سوی اوربان به عنوان وزیر امور خانواده برگزیده شد. وی یکی از معدود زنانی بود که در دولت اوربان از موقعیت های بالایی برخوردار شد./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده