صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

انتخاب اولین رئیس جمهور زن در مجارستان

انتخاب اولین رئیس جمهور زن در مجارستان پارلمان مجارستان «کاتالین نوواک» را به عنوان اولین رئیس جمهوری زن این کشور مجاری عضو اتحادیه اروپا انتخاب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ این جوان ترین رئیس دولت مجارستان که تنها ۴۴ سال سن دارد، افزود: ما از قدرت کلمات آگاهیم، اما اگر لازم باشد می توانیم ساکت باشیم و گوش دهیم و اگر خطری تهدید کند با شجاعت فراتر از مردان از خانواده هایمان دفاع کنیم.

 

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، نوواک که به تازگی به عنوان وزیر امور خانواده خدمت کرده است، انتخاب خود را به عنوان یک پیروزی برای زنان به تصویر کشید.


وی با احراز ۱۳۷ رای موافق در برابر ۵۱ رای مخالف پارلمان، برای ایفای این نقش تشریفاتی در مجارستان انتخاب شد.

 

نوواک در سخنانی قبل از رای گیری پارلمان گفت: ما زنان کودکان را تربیت می کنیم، از بیماران مراقبت می کنیم، آشپزی می کنیم، اگر لازم باشد کار دو نفر را انجام می دهیم، کسب درآمد می کنیم، آموزش می دهیم، جوایز نوبل را کسب و شیشه ها را تمیز می کنیم.

 

این جوان ترین رئیس دولت مجارستان که تنها ۴۴ سال سن دارد، افزود: ما از قدرت کلمات آگاهیم، اما اگر لازم باشد می توانیم ساکت باشیم و گوش دهیم و اگر خطری تهدید کند با شجاعت فراتر از مردان از خانواده هایمان دفاع کنیم.

 

جلسه رای گیری پارلمان در روز پنجشنبه در حالی برگزار شد که چند هفته دیگر انتخابات پارلمانی در پیش است در شرایطی که اوربان با مبارزه سختی برای پیروزی یک دوره چهار ساله دیگر و حفظ قدرت از سال ۲۰۱۰ روبه روست.

 

«پیتر مارکی زای» که رهبری اپوزیسیون شش حزبی مجارستان را برعهده دارد، امیدوار است ماه آینده اوربان را سلب قدرت کند. وی همچنین نوواک را متهم کرده است به دلیل پیشینه حزبی اش مناسب جایگاه ریاست جمهوری نیست.

 

نوواک پس از آنکه سال ها به عنوان مقام وزارت امور خارجه مجارستان نقش آفرید، در سال ۲۰۱۸ عضو پارلمان شد و خیلی زود از سوی اوربان به عنوان وزیر امور خانواده برگزیده شد. وی یکی از معدود زنانی بود که در دولت اوربان از موقعیت های بالایی برخوردار شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار