دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

رئیس جمهور: ویلاهای ساحلی دولت در اختیار مردم گذاشته شود

رئیس جمهور در حاشیه بازدید از طرح‌های آزادسازی ساحل، گفت: زمینه‌ای ایجاد شود که عامه مردم از امکانات دولتی کنار ساحل استفاده کنند و ویلاهای ساحلی دولت در اختیار مردم گذاشته شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 11
کد خبر: ۱۲۵۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در سفر به مازندران ضمن بازدید از روند  آزادسازی سواحل با صیادان این منطقه نیز گفت‌وگو کرده است.

صیادان منطقه اقدام دولت در آزادسازی ساحل را تحصین کرده و از اقدام دولت سیزدهم قدردانی کردند.

رئیس جمهور با اشاره به اقدامات انجام شده برای آزادسازی سواحل‌، گفت: حفظ مسائل امنیتی و جان مردم در استفاده مناسب از ساحل ضروری است.

وی با ابراز رضایت از آزادسازی سواحل، گفت: قرار گرفتن برخی از اماکن متعلق به ارگان‌های دولتی از جمله ویلاهای ساحلی دولت در اختیار مردم، از جمله مسائلی است که باید برای آن برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

به گزارش فارس، رئیس جمهور امروز پس از حضور در مازندران از طریق فرودگاه شهرستان ساری، از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بندر امیرآباد بازدید کرده است.

حضور در تالاب میانکاله از دیگر برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در مازندران بوده است.

رئیس جمهور در حاشیه بازدید از میانکاله، اظهار کرد: در طرح‌های توسعه‌ای میانکاله توجه به مسائل زیست محیطی بسیار ضروری است.

دیدار با نخبگان استان مازندران و همچنین حضور در جلسه شورای اداری از دیگر برنامه‌های سفر رئیس جمهور به مازندران است.

ارسال نظر
آخرین اخبار