المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

عراق به عربستان هشدار داد

ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری مالکی درباره مواضع انتقام جویان سعودی ها به دنبال اعتراض رئیس جمهور عراق به بیانیه نشست سران عرب در مکه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از مخالفت عراق با بیانیه پایانی نشست سران عرب در مکه، ائتلاف دولت قانون به رهبری مالکی درباره اقدامات انتقام جویانه ریاض علیه بغداد هشدار داد.

 

ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری مالکی درباره مواضع انتقام جویان سعودی ها به دنبال اعتراض رئیس جمهور عراق به بیانیه نشست سران عرب در مکه هشدار داد.

 

محمد الصیهود از رهبران این ائتلاف گفت: بعید نیست که عربستان موضع خصمانه علیه عراق اتخاذ کند یا دست به اقدامات انتقام جویانه به خاطر موضعی که بغداد در مخالفت با بیانیه نشست سران عرب اتخاذ کرد، بزند. موضع عراق ثابت و قوی در مخالفت با سیاست حامی تروریسم است و عراق در جایگاه قوی پس از پیروزی بر تروریسم قرار دارد و از اقدامات انتقام جویانه هراسی ندارد و قادر به مقابله با آنهاست.

 

وی افزود: تروریسم در عراق و سوریه و منطقه که سعودی ها آنرا رهبری می کنند، پایان نیافته است.

 

الصیهود بیان کرد: عربستان در حال حاضر در بدترین وضعیت به سر می‌برد و این در همه جبهه‌ها و نیز نشست‌هایی که سعودی به دنبال جلب توجه دیگران و کسب حمایت آنها از سعودی هستند، مشهود است.حکام سعودی باید از سیاست حمایت از تروریسم دست بردارند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار