زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

رایزنی تل آویو و دوحه درباره پهپاد‌های ایران

خبرنگاران صهیونیستی دیدار رئیس ستاد ارتش این رژیم و همتای قطری در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین را تأیید کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگاران صهیونیستی در گزارش‌های خود به صحت گزارش‌های عربی و غیر عربی درباره دیدار «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و همتای قطری «سالم بن حمد بن عقیل» در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین اشاره کردند.

بر اساس گزارش «القدس»، در حالی که رسانه‌های صهیونیستی تنها به انتشار منقول این خبر کفایت کردند خبرنگاران این رژیم در شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند که از دیدار برگزار شده در روز‌های اخیر آگاه بوده‌اند و به دلیل محدودیت نظامی اجازه انتشار این خبر را نداشته‌اند.

این خبرنگاران افزودند، دیدار مذکور برای بحث درباره «تهدید پهپادی ایران، پیوستن به ائتلافی منطقه‌ای برای مقابله با این تهدیدات و امکان نصب رادار‌های هشدار پیشرفته اسرائیل در قطر» صورت گرفته است.

از سوی دیگر، «فایننشال تایمز» به نقل از افراد مطلع، مدعی شد قطر نقش خود را برای میانجیگری بین ایالات متحده و جمهوری اسلامی ایران تشدید کرده است.

به ادعای این روزنامه انگلیسی، قطر به درخواست واشنگتن و تهران به عنوان یک واسطه عمل کرده و مذاکرات در پایتخت اتریش را تکمیل می‌کند تا بین دشمنان دیرینه اعتمادسازی کند.

طبق این گزارش، دوحه پیام‌هایی را بین بازیگران اصلی منتقل کرده و برای رفع نگرانی‌های ایران، از جمله موارد مربوط به درخواست این کشور مبنی بر ارائه تضمین از سوی دولت بایدن در این خصوص که هیچ دولت آینده ایالات متحده نمی‌تواند به‌طور یکجانبه از توافق، مانند ترامپ خارج شود، تلاش کرده است./فارس

ارسال نظر