واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تل آویو تهاجم روسیه به اوکراین را محکوم کرد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با همتای رومانیایی، «تهاجم روسیه به اوکراین» را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه و نخست‌وزیر گردشی کابینه رژیم صهیونیستی بعد از دیدار با وزیر خارجه رومانی در بخارست، درباره بحران اوکراین به موضع‌گیری علیه روسیه پرداخت.

یائیر لاپید که در کابینه ائتلافی رژیم اشغاللگر قدس وزیر خارجه است و همزمان عهده‌دار منصب نخست‌وزیر گردشی رژیم صهیونیستی را برعهده دارد، روز یکشنبه (امروز) در پایتخت رومانی با «بوگدان اورسکو» وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.

نفر دوم کابینه رژیم صهیونیستی با انتشار چند پیام توییتری به همراه عکس دیدارش با وزیر خارجه رومانی، درباره بحران اوکراین و جنگ این کشور با روسیه موضع تل‌آویو را تشریح کرد.

او نوشت: «من امروز با بوگدان اورسکو وزیر خارجه رومانی در بخارست دیدار کردم. اسرائیل نیز همانند رومانی، تهاجم روسیه به اوکراین را محکوم می‌کند. این (حمله) هیچ توجیهی ندارد و ما از روسیه می‌خواهیم که شلیک و حملات را متوقف کند و مسائل را روی میز مذاکره حل کند».



یائیر لاپید ادامه داد: «اسرائیل تا آنجایی که بتواند به یک راه حل مسالمت‌آمیز کمک خواهد کرد. ما در هماهنگی کامل با متحد خود ایالات متحده و شرکای اروپایی تلاش می‌کنیم تا هر چه سریعتر به این تراژدی خشونت‌آمیز پایان دهیم».

وی سپس ادعا کرد: «من از دولت رومانی برای کمک به اسرائیل برای نجات جان بسیاری از مردم تشکر می‌کنم. کودکان یهودی، یتیم خانه اودسا را ترک کردند، کودکان سرطانی که برای معالجه به اسرائیل فرستاده شدند، هزاران پناهنده که به لطف همکاری بین ما جان آن‌ها نجات یافت».

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی افزود: «من از دولت رومانی برای همکاری و حسن نیت آن‌ها تشکر می‌کنم. این گواه دیگری بر دوستی شجاعانه و دیرینه کشور‌های ما در زمان صلح و همچنین در زمان جنگ است.

اظهارات توییتری این مقام ارشد تل‌آویو در محکوم کردن «تهاجم روسیه به اوکراین» در شرایطی انجام شده که در خبر‌ها آمده است، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی و «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، روز گذشته (شنبه) درباره راه‌های توقف جنگ بین کی‌یف و مسکو گفت‌وگوی تلفنی داشتند//فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار