عکسی که عکاسش هرگز پیدا نشد-راهبرد معاصر
آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

عکسی که عکاسش هرگز پیدا نشد

در تصویر زیر پسربچه‌ای را با چهره‌ی وحشت زده می‌بینیم که دستان خود را به نشانه تسلیم بالا گرفته است. در ادامه می‌توانید داستان این عکس را هم بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، هویت عکاس تصویر «تسلیم پسر یهودی» و مردمی که در آن دیده می‌شوند، هرگز فاش نشد. ولی پسر بچه یهودی که در عکس می‌بینیم به نمادی از شش میلیون یهودی که در جنگ جهان دوم توسط نازی‌ها کشته شدند تبدیل شد. این تصویر در سال ۱۹۴۲ در ورشو (پایتخت کشور لهستان) به ثبت رسیده است.

 

عکسی که عکاسش هرگز پیدا نشد

 

پسربچه وحشت‌زده که در مرکز توجه این تصویر قرار دارد و دستان خود را به نشانه تسلیم بالا گرفته، یکی از تقریباً نیم میلیون یهودی بود که از محله یهودی‌نشین شهر ورشو جمع‌آوری و به محلی که دور تا دور آن دیواری به ارتفاع ۱۰ متر کشیده شده و با سیم‌خاردار محصور شده بود، منتقل شدند.

 

از جولای سال ۱۹۴۲ اشغالگران آلمانی روزانه ۵۰۰۰ ساکن شهر ورشو را به اردوگاه‌های کار اجباری که سرشار از مرگ و گرسنگی بودند، منتقل می‌کردند.

 

در ابتدا و در سال ۱۹۳۳ کمپ‌هایی برای شکنجه و کشتن مخالفان سیاسی از جمله کمونیست‌ها و سوسیال دموکرات‌ها توسط نازی‌ها تشکیل شد. پس از مدتی از این کمپ‌ها به عنوان اردوگاه کار اجباری یهودیان استفاده می‌شد. در سال ۱۹۴۲ دولت آلمان تصمیم به اجرای طرحی به نام «راه حل نهایی» گرفت که به موجب آن کمپ‌هایی برای کشتار دسته جمعی یهودیان تأسیس شد.

 

زمانی که خبر براندازی نازی‌ها درز کرد، یک گروه مقاومت توسط ساکنان یهودی نشین ورشو تشکیل شد. رهبر جوان این گروه نوشته که «ما خودمان را به عنوان تشکیلات زیرزمینی و محرمانه‌ای که سرنوشتی تراژدیک داشت می‌دیدیم و زمان مرگمان بدون نشانی از امید یا نجات فرا رسید.»

 

آن زمان نوزدهم آوریل سال ۱۹۴۳ زمانی که نیروهای نازی برای جمع کردن باقی یهودیان رفتند، فرا رسید. پارتیزان‌های ضعیف، مسلح جنگیدند اما سرانجام توسط تانک‌ها و شعله افکن‌های آلمان‌ها، تسلیم شدند. زمانی که آن شورش در تاریخ ۱۶ می به پایان رسید، ۵۶ هزار نفر بازمانده با اعدام‌های بدون تأخیر یا تبعید به اردوگاه‌های کار اجباری مواجه شدند.

 

یورگن اشتروپ رهبر نیروهای اس‌اس و پلیس ورشو و همچنین فرمانده سرکوب شورش محله یهودی نشین ورشو بود که در کار تخلیه محله یهودی نشین ورشو چنان غروری به او دست داده بود که گزارشی تصویری به نام «گزارش اشتروپ» تهیه کرد. این گزارش آلبومی چرمی و نشانی از قدرت نمایی او بود که ۷۵ صفحه از آن شامل چندین تصویر از اجناس غرامت گرفته شده از مردم، تصاویری دلخراش و عکس‌هایی از کشتار روزانه بود. این تصاویر اسناد محکمی از فسادهای این فرد را را کرد و بعدها علیه او در دادگاه برای محکومیتش به اعدام استفاده شد.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۱
0
0
خدا این صحیونیست ها را لعنت کند
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار