پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد

وعده قائم مقام سایپا برای شکسته شدن قیمت ها/قیمت تمام شده پراید ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

بادکوبه از تکمیل و عرضه ۴۸ هزار خودرو نیمه کاره در یک ماه آینده جهت تحویل خودرو‌های معوقه و همچنین تنظیم بازار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۲ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۰۵
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، علیرضا بادکوبه، قائم مقام مالی اقتصادی گروه اقتصادی سایپا ، ضمن تشریح فعالیت‌های اخیر شرکت خودروسازی سایپا، به افزایش تولیدات این شرکت اشاره کرده و گفت: میزان خودورهای تولیدی شرکت سایپا در ماه‌های ابتدایی تحریم،کاهش پیدا کرده بود که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته از جانب مدیران و سرمایه گذاران خوشبختانه پس از چند ماه، مجدد به ظرفیت تولید قبل از تحریم‌ها یعنی ۴۲ هزار و هشتصد و پنجاه و یک دستگاه در ماه بازگشتیم.

 

بادکوبه در پاسخ به این سوال که آیا با افزایش تولیدات شاهد کاهش قیمت خودرو‌های داخلی خواهیم بود، گفت: قطعا افزایش تولیدات کارخانجات در کشور موجب رفع نیاز جامعه و دور شدن از التهابات و نوسانات خواهد بود اما برای اینکه شاهد کاهش قیمت و تخلیه حباب قیمتی برخی خودروها در بازارها باشیم باید با همکاری سایر شرکت های خودروسازی میزان عرضه محصولات در بازارها را افزایش دهیم. سایپا و سایر شرکت‌های خودروسازی این نوید را به مردم می‌دهند که با افزایش میزان تولیدات خود کیفیت و کارایی محصولات را هم ارتقا ببخشند.


تکمیل ۴۸ هزار خودروی ناقص ظرف مدت یک ماه/ سایپا ارز را با نرخ نیمایی مصرف می‌کند

وی ادامه داد: ۵۰ درصد خودروی مورد نیاز جامعه توسط شرکت خودروسازی سایپا تامین می‌شود و طبق مصوبه وزارت صمت مقرر شده است تا خودرو‌های تولیدی را ۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه کنیم حال اگر با افزایش عرضه توسط خودروسازها، نرخ آزاد خودرو‌ها کاهش پیدا کند قطعا قیمت‌های تولیدات کارخانه‌ای هم به دنبال آن کاهش پیدا خواهد کرد. در واقع باید منتظر عکس العمل طبیعی بازار‌ها باشیم.

 

قائم مقام مالی اقتصادی گروه اقتصادی سایپا ضمن تایید وجود خودرو‌های ناقص در خط تولید به علت کمبود قطعات لازم، ابراز کرد: به علت کمبود قطعات، تعدادی از خودرو‌ها در خط تولید باقی مانده اند که با برنامه ریزی‌ها، قرار شده است این میزان از خودرو‌ها تا یک ماه آینده تکمیل و به بازار عرضه شوند. تعداد این خودرو‌ها در گروه خودرویی سایپا ۴۸ هزار دستگاه است.

 

وی افزود: با تامین ارز از جانب بانک مرکزی قطعات مورد نیاز این خودرو‌ها توسط قطعه سازان تامین خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به نحوه تامین ارز مورد نیاز این شرکت، بیان کرد: شرکت خودروسازی سایپا هیچ وارداتی را به طور مستقیم انجام نمی‌دهد بلکه این واردات به طور غیرمستقیم از جانب قطعه سازان و شرکت‌های مرتبط (پتروشیمی‌ها و مس) با خودروسازان صورت می‌گیرد. عمده ارز مورد نیاز این شرکت‌ها ارز نیمایی است و درصد کمی از این ارز به صورت صادرات در مقابل واردات تامین می‌شود.


قیمت تمام شده پراید ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است

بادکوبه در ادامه با اشاره به مباحث مطرح شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر قیمت تمام شده پراید در سال ۹۸، گفت: در برخی رسانه‌ها صورت‌های مالی گروه خودروسازی سایپا منتشر شده است که در آن نرخ تمام شده پراید برای امسال ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان مطرح شده ، علی رغم اینکه این رقم مربوط به قیمت تمام شده خالص سال گذشته است. طبق مصوبه وزارت صمت و افزایش قیمت خودروها، نرخ تمام شده ناخالص پراید در سال ۹۸ رقم ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود که با احتساب مالیات بر ارزش افزوده، عوارض و ... این رقم به طور خالص به ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه نرخ ثبت شده در صورت‌های مالی سایپا، قیمت فروش کارخانه ای این محصول است، بیان کرد: گروه خودرو سازی سایپا در تاریخ ۹۸/۰۱/۱۱ مجوز افزایش قیمت محصولات خود را از وزارت صمت دریافت کرده است. البته این شرکت تمام محصولات خود را تا تاریخ مذکور، با نرخ مصوب سال گذشته به فروش رسانده است.


سرنوشت خودروهای معوقه مشخص می شود

این مقام مسئول زمان تحویل خودرو‌هایی که تحویل آن ها به مشتری به تعویق افتاده است را مرداد و شهریور امسال اعلام کرد و گفت: با تکمیل خودرو‌هایی که در خط تولید‌ باقی مانده اند روند تحویل خودرو‌های معوقه را سرعت می‌بخشیم.

 

بادکوبه در پایان با اشاره به شعار سال و تحقق رونق تولید گفت: جهت افزایش توان تولید و تامین قطعات مورد نیاز، ابتدا شرکت های سازنده داخلی قطعات را در اولویت همکاری قرار داده ایم تا ضمن چرخش چرخ اقتصاد کشور از خروج ارز نیز جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
رسول
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
1
سلام اگه به گفته شما قیمت پراید این باشه خوبه
رسول
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
0
سلام اگه به گفته شما قیمت پراید این باشه خوبه
علی کامی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
1
قیمت دقیق پراید الان در حال حاضر چنده....بدون هیچ گونه ایمنی که شامل نمیشه...
آخرین اخبار