اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

متکی: آمریکا با ابزار ناتو به دنبال تجزیه روسیه است

وزیر اسبق امور خارجه کشورمان گفت: بحث آمریکایی ها به طور جدی این است که روسیه بسیار بزرگ است و باید تجزیه شود و یکی از راه‌هایش این است که مرزهایش تحت سیطره ناتو باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی در نشست خبری خانه احزاب، با بیان اینکه خانه احزاب می‌تواند تجلی قدرت و وحدت ملی باشد، اظهار داشت: اینکه احزاب چگونه می‌توانند جدی شوند، باید مورد بررسی خود احزاب قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شرایط جدیدی در کشور داریم و اولین ویژگی آن روی کار آمدن دولتی جدید با رویکردهای جدید است، تصریح کرد: نیازمند به این بودیم هشت سال تجربه اعتماد به آمریکا را پشت سر بگذاریم.

متکی افزود: در جهت‌گیری های اقتصاد داخلی و سیاست خارجی، تحول مشهود است و تکیه بر استقلال و توانمندی خودمان در جهت خودکفایی و بهره‌گیری از اقتصاد مقاونتی از ویژگی های دولت جدید است.

وزیر اسبق خارجه بیان داشت: احزابی که با دولت جدید همراه هستند، باید سه رویکرد را در دستور کار خود داشته باشند؛ رویکرد اول حمایت است، رویکرد دوم ما نسبت به دولت آقای رئیسی مشاوره دادن است که در زمینه هایی که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد مشورت بدهیم و رویکرد سوم نیز نقد منصفانه است که می‌توان برخی ناتوانی ها را بیان کرد. 

متکی با بیان اینکه دولت در رویکرد جدیدش شتابزدگی و ذوق‌زدگی را در روابط خارجی حذف کرده است، گفت: وقتی مذاکره می‌کنیم، اگر طرف مقابل حس عجله و ذوق زدگی داشته باشد طمع می‌کند و مطالباتش را بالا می‌برد. 

وی افزود: رویکرد دولت این است که اقتصاد کشور را شرطی نکنیم، چون این یک سیگنال منفی به طرف مقابل است، در و اقع نباید اقتصاد کشورمان شرطی شود. 

این فعال سیاسی با اشاره به تلاش های ناتو برای گسترش نفوذ در منطقه گفت: ناتو در تلاش است هژمونی خود را در دنیا بگستراند و این با مبانی ما که هژمونی را نفی می‌کنیم، مغایر است. 

وی افزود: آمریکایی ها بطور جدی طراحی‌شان این است که روسیه بسیار بزرگ است و باید تجزیه شود و یکی از راه‌هایش این است که مرزهایش تحت سیطره ناتو باشد. 

متکی با تاکید بر اینکه قابل دفاع‌ترین موضع را رهبری،‌ رئیس جمهور و وزارت خارجه ما اتخاذ کردند، گفت: ما جنگ را به مصلحت نمی‌دانیم و از سوی دیگر، طراحی آمریکا را برهم زننده نظم جهان می‌دانیم. 

وزیر اسبق امور خارجه کشورمان بیان داشت: روسیه با کشوری مواجه هست که انقلاب رنگی در آن رخ داده و روی دیگر آن، پایگاه های نیروی دریایی آمریکا و همچنین آزمایشگاه های تولید سلاح های بیولوژیک در این کشور است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار