بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

بررسی تخلف دولت در افزایش حقوق کارمندان

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس تصریح کرد: نمایندگان مجلس بر این عقیده هستندکه حقوق کارکنان دولت باید 400 هزار تومان و تا 10 درصد افزایش پیدا کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از تشکیل کارگروهی برای بررسی تخلف دولت در افزایش حقوق کارمندان در قوه مقننه خبر داد.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کارگروهی برای بررسی تخلف دولت در بحث افزایش حقوق‌های کارمندان در قوه مقننه تشکیل شده است، گفت: بنده، آقای حاجی‌بابایی و نمایندگانی از مرکز پژوهش‌ها و دیوان محاسبات در این کارگروه حضور داریم و ریاست آن نیز بر عهده امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس است.

 

وی با اعلام اینکه در اولین جلسه این کارگروه و پس از بررسی‌ها، تخلف دولت در افزایش حقوق‌ها محرز شد، ادامه داد: به دلیل اینکه دولت تفسیر دیگری از قانون درباره افزایش حقوق‌ها دارد با این موضوع بررسی شود.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس تصریح کرد: نمایندگان مجلس بر این عقیده هستندکه حقوق کارکنان دولت باید 400 هزار تومان و تا 10 درصد افزایش پیدا کند.

 

حاجی‌دلیگانی با اشاره به تخلف دولت در افزایش حقوق کارمندان، اظهار داشت: دولت در این بخش، حقوق‌های بالا را تا سقف 18 درصد و اما حقوق‌های پایین را تا 2.3 دهم درصد افزایش داده است این درحالی است که قانون صراحتا در این موضوع اشاره داشته که افزایش 400 هزار تومانی حقوق کارمندان دولت در سال 98 تغییرناپذیر است و تنها 10 درصد افزایش حقوق به میزان دریافتی، باید مدنظر قرار گیرد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: کارگروه تشکیل شده به دیوان محاسبات یک هفته فرصت داده تا بررسی‌هایی مجددی درباره افزایش حقوق لایه‌های اقشار داشته باشد تا با در نظر گرفتن این گزارش، در جلسه بعدی که پس از تعطیلات مجلس خواهد بود، جمع‌بندی صورت گیرد.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: افزایش حقوق دولت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار