وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

جزئیات سفر «آبه» به تهران

یک رسانه ژاپنی روز یکشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن قصد دارد در سفر احتمالی‌اش به تهران، با رهبر معظم انقلاب هم دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه ژاپنی به نقل از منابع مطلع نوشته است که سفر نخست‌وزیر این کشور بین روزهای ۲۲ تا ۲۴ خرداد انجام می‌شود و این مقام ژاپنی قصد دارد با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور ایران دیدار کند.


یک رسانه ژاپنی روز یکشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن قصد دارد در سفر احتمالی‌اش به تهران، با رهبر معظم انقلاب هم دیدار کند.

 

بر اساس گزارش نشریه «ماینیچی»، یک منبع در دولت ژاپن با اعلام این مطلب، گفته است که سفر آبه به تهران برای روزهای ۱۲ تا ۱۴ ژوئن (۲۲ تا ۲۴ خرداد) برنامه‌ریزی شده است.

 

بر اساس برنامه اولیه، انتظار می‌رود آبه روز ۲۳ خرداد با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران و روز ۲۴ خرداد با رهبر معظم انقلاب دیدار داشته باشد.

 

آخرین سفر یک نخست‌وزیر ژاپن به تهران به سال ۱۹۷۸ باز می‌گردد. سال گذشته نیز زمزمه‌هایی از احتمال سفر آبه به تهران وجود داشت، اما آنطور که رسانه‌های ژاپنی خبر دادند، خروج آمریکا از توافق هسته‌ای موجب لغو آن سفر شد.

 

سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته در واکنش به گزارش‌های تازه مبنی بر احتمال سفر آبه به تهران، گفت رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر ژاپن را به تهران دعوت کرده و قرار است این سفر در «زمان مناسب» انجام شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار