دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

سرلشکر سلامی: دست دشمنان و متجاوزان ‌به ایران ‌را قطع می‌کنیم

سرلشکر سلامی: دست دشمنان و متجاوزان ‌به ایران ‌را قطع می‌کنیم فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دست دشمنان و متجاوزان‌ به ایران ‌را قطع می‌کنیم، گفت: همه ما سربازان امام و رهبرمان هستیم و آموخته‌ایم باید قوی باشیم و مستکبران عالم تنها زبان قدرت را می‌فهمند و به آن احترام می‌گذارند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی‌ فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در هشتمین آیین الحاق تجهیزات شناوری، موشکی و زیرسطحی به نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه خداوند متعال را شاکریم که در حماسه‌ای دیگر، یک حرکت جدید که برازنده نیروی دریایی سپاه است را شاهد هستیم، اظهار داشت: تاریخ و حوادث جهان به ما آموخت که لحظه‌ای غفلت به اندازه یک تاریخ پشیمان‌کننده خواهد بود؛ برخی لحظه‌ها به اندازه تاریخ اهمیت دارد، همانند دفاع مقدس که اگر با دست‌های خالی به میدان نمی‌رفتیم امروز سرنوشت دیگری داشتیم.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اگر خون‌های پاک شهیدان به زمین ریخته نمی‌شد، خانواده‌های شهدا صبوری نمی‌کردند و ملت غیور ایران استقامت نمی‌کرد، امروز سرنوشت دیگری داشتیم، افزود: اما همه ما به خدا توکل کردیم و در مقابل دشمن، آرایش دفاعی گرفتیم که کرامت ملت محفوظ ماند.

 

وی تصریح کرد: از دفاع مقدس و این تاریخ حیات بخش درس‌های بزرگی گرفتیم و آموختیم که در نظام جهان، جایی برای ضعیفان نیست و اگر نظام و کشوری ضعیف باشد، حیثیت و شرافتش غارت می‌شود، به این خاطر که اشرار عالم به ملت‌های ضعیف رحم نمی‌کنند و آن‌ها را فرو می‌ریزند.

 

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه مستکبران عالم تنها زبان قدرت را می‌فهمند و به آن احترام می‌گذارند، ادامه داد:‌ این تجربیات گرانسنگ محصول خون شهیدان است،‌ به طور قطع برای ما مهم و درس‌آموز و حاوی این پیام است که باید قدرتمند باشیم تا امنیت‌مان در همه حوزه‌ها حفظ شود.

 

وی در ادامه تاکید کرد: همت و تلاش فرزندان دانشمند ایران اسلامی و عنایات و امدادهای الهی به آنان در توان‌افزایی دفاعی کشور اعم از پرتاب ماهواره به فضا و ساخت سامانه‌های زیرسطحی هوشمند، دست متجاوزان و دشمنان به ایران اسلامی را قطع کرده است.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اندیشه‌‌های حرکت‌آفرین حاصل تدابیر و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا امام خامنه‌ای عزیز است که راه سرافرازی،‌ عزت و قدرت را به ما می‌آموزد، افزود: همه ما سربازان امام و رهبرمان هستیم و آموخته‌ایم باید قوی باشیم.

 

وی با تاکید بر اینکه برای کسانی که دشمن را می‌شناسند،‌ تحریم معنایی ندارد، اظهار کرد: برای جوانان ما که این تجهیزات را در عصر تحریم‌های شدید و ظالمانه دشمن ساخته‌اند،‌ حصارهای تحریم سست است و آنان تحریم را بی‌اثر و خنثی کرده‌اند.

 

سرلشکر سلامی در پایان با بیان اینکه جوان و نو شدن قدرت برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: روش‌های جدید در قدرت‌افزایی نظام اسلامی برای ما مهم است که امروز با الحاق زیر‌سطحی‌های هوشمند،‌ هندسه قدرت نیروی دریایی سپاه یعنی سطح،بالا سطح، زیرسطح و خشکی، کامل شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار