طرز تهیه بادمجان شکم پر مازندرانی-راهبرد معاصر

طرز تهیه بادمجان شکم پر مازندرانی

«بادمجان شکم پُر» یکی از غذا‌های محبوب محلی شمال ایران و مازندران است که از تهیه و خوردن آن حتما لذت خواهید برد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر،  ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن‌ها برود. سپس شسته و خشک می‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند.

مواد اولیه:

بادمجان ۵عدد

گوجه فرنگی ۳عدد

پیاز (رنده شده) ۳عدد

گردو ۲۰۰گرم

سیر ۳حبه

سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) ۱پیمانه ساطوری شده

رب انار نصف پیمانه

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

خلال بادام



طرز تهیه:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن‌ها برود. سپس شسته و خشک می‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی کرده و پوره آن‌ها را کنار می‌گذاریم.

۲. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌کنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.

۳. مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌کنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه کنار بادمجان‌ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

۴. در آخر کمی خلال بادام روی آن می‌پاشیم.

نکات

۱) به جای چوچاق و اناریجه می‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.

۲) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آن‌ها را سرخ کنید. یا آن‌ها را درون فر بپزید.

منبع: برترین‌ها

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده