اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

تعطیلی رستوران‌ها متوقف شد

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ‌ها را شاهد بودیم که رستوران ‌دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می‌ گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سید علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد آخرین وضعیت رستوران ها، گفت: اوضاع کسب و کار رستوران ها خوب نیست و دلیل اصلی آن گرانی مواد اولیه است که رستوران ها را دچار مشکل کرده است. همچنان کرونا روی تقاضای رستوران تاثیر دارد؛ اما وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده است.

وی افزود: تقاضا نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 تا 30 درصد افزایش یافته اما مشکل اصلی مواد اولیه است چون تقریبا همه مواد غذایی گران شده اند. روغن و زعفران و گوشت افزایش قیمت زیادی داشته است و برنج به حدود 80 تا 90 هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران بیان کرد: قیمت غذای تمام شده در رستوران ها به صورت رقابتی تعیین می شود. ممکن است یک رستوران از مواد باکیفیت تر و یک رستوران دیگر از مواد با کیفیت پایین تری استفاده کند. اما در نهایت یک فرمول برای محاسبه وجود دارد که قیمت مواد مصرفی با فاکتور روز به صورت مستند به علاوه هزینه سربار با 20 درصد سود در نهایت باید قیمت غذا را مشخص کند.

وی با اشاره به تغییر شغل بسیاری از رستوران داران گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ها را شاهد بودیم که رستوران دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده و شاهد تعطیلی و باطل کردن جواز رستوران ها نبودیم. میزان زیاد مالیات مانند مالیات با ارزش افزوده یکی از علل این موضوع است.

کلمات کلیدی: رستوران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار