سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اولمرت: ایرانی‌های بسیار توانمند هستند و دانشمندان خوبی دارند

اولمرت: ایرانی‌های بسیار توانمند هستند و دانشمندان خوبی دارند نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با بیان اینکه ایرانی‌ها بسیار توانمند هستند گفته که ایران کشوری عقب‌مانده نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ایهود اولمرت»، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای مفصل با روزنامه واشنگتن‌پست از توانمندی‌های ایران ابراز نگرانی کرده است.

اولمرت در این مصاحبه با اشاره به حمله روز دوشنبه به وب‌سایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: «ایرانی‌ها بسیار توانمند هستند و دقیقاً به همین دلیل است که ما فکر می‌کنیم که وقتی می‌گویند می‌خواهند قدرت هسته‌ای داشته باشند و می‌خواهند اسرائیل را محو کنند ما باید خیلی مراقب باشیم.»

ایهود اولمرت که بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ دوازدهمین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بوده در ادامه تصریح کرد: «آن‌ها توانمند هستند. ریاضی‌دان‌های خوبی دارند. آن‌ها کشور عقب‌مانده‌ای نیستند.»

وی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرده که اکثر مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در زمان حصول برجام در سال ۲۰۱۵ حامی این توافق بوده‌اند.

او گفت: «می‌توانم بر اساس دانسته‌های مستقیم خودم بگویم که اکثر دستگاه امنیتی اسرائیل حامی توافقی بودند که رئیس‌جمهور اوباما آن را امضا کردند. اکثر مقام‌های بلندپایه اسرائیلی در ان زمان که اوباما توافق را امضا کرد توسط خود من منصوب شده بودند. من تک تک‌شان را فراخواندم و از آن‌ها پرسیدم نظرشان درباره توافق چیست. حتی یک نفر نبود که بگوید توافق بدی است. اکثرشان می‌گفتند این توافق ایده‌ال نیست، خود من هم فکر می‌کردم که ایده‌آل نیست و می‌توانست بهتر باشد.»

کشور‌های غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعا‌ها را رد کرده است.

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بار‌ها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند، اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشور‌های موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار