هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود

عمان:دو زندانی آزادشده از ایران وارد مسقط شده‌اند

عمان:دو زندانی آزادشده از ایران وارد مسقط شده‌اند خبرگزاری رسمی عمان نوشت:این دو فرد به منظور زمینه‌سازی برای بازگشت به بریتانیا وارد مسقط شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر ساعاتی پس از اعلام آزادی «نازنین زاغری» و «انوشه آشوری» دو فردی که به جرم جاسوسی در ایران در بازداشت به سر می‌بردند، خبرگزاری رسمی عمان‌ (اونا)، شامگاه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که این دو فرد وارد مسقط شده‌اند.

خبرگزاری رسمی عمان در این خصوص گزارش داد که در راستای اجرای فرمان «هیثم بن طارق» سلطان این کشور و به منظور پاسخ مثبت به خواسته انگلیس، «دستگاه‌های ذیربط در سلطنت عمان با همکاری و هماهنگی مقامات مربوطه در ایران و انگلیس اقدام به آزادی دو شهروند بریتانیایی کردند که جمهوری اسلامی ایران در بازداشت به سر می‌بردند».

در ادامه این گزارش آمده است: «این دو فرد به منظور زمینه‌سازی برای بازگشت به بریتانیا وارد مسقط شده‌اند».

 

 

 نازنین زاغری که در پوشش خبرنگار برای انگلیس در ایران جاسوسی می‌کرد و به همین جرم دستگیر شده بود، با پایان دوره محکومیت ۵ ساله خود در ازای آزادی یک زندانی ایرانی با گذراندن تشریفات اداری، امروز، به تیم انگلیسی تحویل داده شد.

دستگیری زاغری در سال ۹۵ موجب دستگیری ۵۰ نفر از عوامل جاسوس انگلیس در ایران شده بود. کار این سر شبکه جاسوسی آموزش جاسوس بود، لذا در پی دستگیری این فرد چندین شبکه جاسوسی متلاشی‌ شده و اسناد بسیار مهمی از نقش انگلیس در جاسوسی در دیگر کشورها در اختیار ایران قرار گرفته است.

 انوشه آشوری هم یکی دیگر از جاسوسانی بود که به همراه زاغری آزاد شد. آشوری فرد دو تابعیتی و دارای تابعیت انگلیس است که به سرویس جاسوسی موساد متصل شده بود. وی امکانات فراوانی از موساد گرفته بود و اطلاعات زیادی را اشخاص کشور به این سرویس منتقل می‌کرد. این فرد به ۱۰ سال حبس بابت جاسوسی محکوم شده بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار