جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر

گفت‌وگوی نخست وزیر اسرائیل و هند درباره مذاکرات احیای برجام

«نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با «نارندرا مودی» نخست وزیر هند درباره امور مهم جهانی و منطقه‌ای از جمله چشم انداز توافق هسته‌ای ایران گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با «نارندرا مودی» همتای هندی خود در زمینه چشم انداز احیای توافق هسته‌ای ایران و چالش‌های منطقه‌ای و جهانی گفت‌وگو کرد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» در اولین تماس تلفنی بین «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با «نارندرا مودی» نخست وزیر هند از زمانی که بنت هفته گذشته سفر برنامه ریزی شده خود به هند را به دلیل ابتلای به کرونا به تعویق انداخت،  طرفین درباره امور مهم جهانی و منطقه‌ای از جمله چشم انداز توافق هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند.

نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از مثبت شدن آزمایش کووید-۱۹ مجبور شد سفر خود را به هند تعویق بیاندازد.

این گفت‌وگوی تلفنی در حالی صورت گرفت که رئیس جمهور هند روز یکشنبه از انجام اقداماتی در بندر چابهار در ایران جهت عملیاتی کردن آن خبر داد.  «رام ناث کونید» رئیس جمهور هند طی سخنرانی در جمع دیپلمات‌ها در «موسسه روابط بین‌الملل عشق آباد» در زمینه بندر چابهار در ایران گفت: «اقداماتی را برای عملیاتی کردن بندر چابهار در ایران انجام داده‌ایم که می‌تواند دسترسی امن، قابل دوام و بدون مانع به دریا را برای کشورهای آسیای مرکزی فراهم کند.»

هند در سال ۲۰۱۵ در خصوص توسعه بندر چابهار و احداث خط راه آهنی که هند را به افغانستان متصل می‌کند، با ایران به توافق رسید و در سال ۲۰۱۶، «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند در جریان سفر به ایران، توافقنامه سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری برای توسعه چابهار را با تهران به امضا درآورد.

پیش از این نیز «جی‌اس جایشانکار» وزیر خارجه هند پیشنهاد داده بود که به منظور دسترسی امن و بدون مانع کشورهای آسیای مرکزی به دریا، بندر چابهار در کریدور بین‌المللی شمال-جنوب قرار بگیرد.

وی همچنین از طرح کارگروه هند، ایران، افغانستان، ازبکستان برای استفاده مشترک از بندر چابهار استقبال کرده بود. وزیر خارجه هند گفته بود که دهلی نو مجموعاً ۸۵ میلیون دلار کمک بلاعوض و تسهیلات اعتباری ۱۵۰ میلیون دلاری برای توسعه پایانه شهید بهشتی در بندر چابهار متعهد شده است. وزیر خارجه هند در مورد تاثیر تحریم‌های آمریکا بر پروژه بندر چابهار نیز اظهار داشته بود که تحریم‌های آمریکا علیه ایران به هیچ وجه به این پروژه مربوط نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار