کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

رزمایش غیرمنتظره نیروی دریایی رژیم صهیونیستی

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» نیروی دریایی اسرائیل روز یکشنبه در ادامه رزمایش بزرگ موسوم به «ارابه‌های آتش» که یک ماه است در جریان است، رزمایش غیر منتظره دریایی برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری صهیونیستی غروب یکشنبه به وقت تهران از رزمایش غیر منتظره نیروی دریایی رژیم موقت صهیونیستی خبر دادند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» نیروی دریایی اسرائیل روز یکشنبه در ادامه رزمایش بزرگ موسوم به «ارابه‌های آتش» که یک ماه است در جریان است، رزمایش غیر منتظره دریایی برگزار کرد.

به عنوان بخشی از این رزمایش، مقام‌های ناظر نظامی ارتش رژیم موقت صهیونیستی قصد دارند توانایی نیروی دریایی را برای تغییر از شکل معمول به حالت اضطراری و مقابله با موقعیت‌های اضطراری را بررسی ‌کنند.

حرکت فعال نیروها و شناورهای نیروی دریایی رژیم اسرائیل در طول این رزمایش و همچنین صدای انفجار محسوس خواهد بود. به دلایل امنیتی، به جزئیات بیشتری از این رزمایش اشاره نشده است.

این روزنامه در گزارشی دیگر نگرانی خود را از موشک‌های جدید کروز دریایی حزب الله لبنان ابراز کرد و نوشت، خطر واقعی سلاح‌های جدید حزب الله این است که برخی از آنها ارتقا یافته‌اند یا از فناوری جدیدی استفاده می‌کنند.

جروزالم پست نوشت، ویدئویی از حزب الله در فضای مجازی پخش شده نشان می‌دهد این گروه دارای چند مهمات جدید در زرادخانه همیشه در حال گسترش خود است.

بر اساس این گزارش، در طول این سال‌ها، حزب الله بیش از ۱۰۰۰۰۰ موشک و راکت ذخیره کرده است. با این حال، خطر واقعی این سلاح‌ها این است که برخی از آنها ارتقا یافته اند یا از فناوری جدیدی استفاده می‌کنند. ویدئویی که اخیراً در فضای مجازی منتشر شده است، ظاهراً نمایی از یک موشک کروز ضد کشتی «ابومهدی» را نشان می‌دهد.

یکی از حساب‌های توییتری در این زمینه نوشت: «ویدئوی جدید حزب‌الله موشک‌های کروز ضد کشتی ابومهدی نشان می‌دهد. این بدان معناست که ایران حزب‌الله را با طولانی‌ترین برد خود (بر اساس گزارش‌ها ۱۰۰۰ کیلومتر) مسلح کرده است.»

به نوشته این روزنامه، این مورد مهم است زیرا اگر معلوم شود که این موشک کروز ابومهدی است، برد آن تقریباً ۱۰۰۰ کیلومتر است، بنابراین می‌تواند سکوهای گازی در منطقه، نه تنها اسرائیل را تهدید کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار