ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

رزمایش غیرمنتظره نیروی دریایی رژیم صهیونیستی

رزمایش غیرمنتظره نیروی دریایی رژیم صهیونیستی به نوشته روزنامه «جروزالم پست» نیروی دریایی اسرائیل روز یکشنبه در ادامه رزمایش بزرگ موسوم به «ارابه‌های آتش» که یک ماه است در جریان است، رزمایش غیر منتظره دریایی برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری صهیونیستی غروب یکشنبه به وقت تهران از رزمایش غیر منتظره نیروی دریایی رژیم موقت صهیونیستی خبر دادند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» نیروی دریایی اسرائیل روز یکشنبه در ادامه رزمایش بزرگ موسوم به «ارابه‌های آتش» که یک ماه است در جریان است، رزمایش غیر منتظره دریایی برگزار کرد.

به عنوان بخشی از این رزمایش، مقام‌های ناظر نظامی ارتش رژیم موقت صهیونیستی قصد دارند توانایی نیروی دریایی را برای تغییر از شکل معمول به حالت اضطراری و مقابله با موقعیت‌های اضطراری را بررسی ‌کنند.

حرکت فعال نیروها و شناورهای نیروی دریایی رژیم اسرائیل در طول این رزمایش و همچنین صدای انفجار محسوس خواهد بود. به دلایل امنیتی، به جزئیات بیشتری از این رزمایش اشاره نشده است.

این روزنامه در گزارشی دیگر نگرانی خود را از موشک‌های جدید کروز دریایی حزب الله لبنان ابراز کرد و نوشت، خطر واقعی سلاح‌های جدید حزب الله این است که برخی از آنها ارتقا یافته‌اند یا از فناوری جدیدی استفاده می‌کنند.

جروزالم پست نوشت، ویدئویی از حزب الله در فضای مجازی پخش شده نشان می‌دهد این گروه دارای چند مهمات جدید در زرادخانه همیشه در حال گسترش خود است.

بر اساس این گزارش، در طول این سال‌ها، حزب الله بیش از ۱۰۰۰۰۰ موشک و راکت ذخیره کرده است. با این حال، خطر واقعی این سلاح‌ها این است که برخی از آنها ارتقا یافته اند یا از فناوری جدیدی استفاده می‌کنند. ویدئویی که اخیراً در فضای مجازی منتشر شده است، ظاهراً نمایی از یک موشک کروز ضد کشتی «ابومهدی» را نشان می‌دهد.

یکی از حساب‌های توییتری در این زمینه نوشت: «ویدئوی جدید حزب‌الله موشک‌های کروز ضد کشتی ابومهدی نشان می‌دهد. این بدان معناست که ایران حزب‌الله را با طولانی‌ترین برد خود (بر اساس گزارش‌ها ۱۰۰۰ کیلومتر) مسلح کرده است.»

به نوشته این روزنامه، این مورد مهم است زیرا اگر معلوم شود که این موشک کروز ابومهدی است، برد آن تقریباً ۱۰۰۰ کیلومتر است، بنابراین می‌تواند سکوهای گازی در منطقه، نه تنها اسرائیل را تهدید کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار