برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت
لاریجانی:

ما دولت سوریه را دولت دوست و برادر خود می‌دانیم

لاریجانی با تاکید بر اینکه در روز قدس مردم منطقه از مظلومیت مردم فلسطین دفاع و طرح ترامپ با عنوان معامله قرن را تقبیح کردند، عنوان کرد: ما دولت سوریه را دولت دوست و برادر خود می‌دانیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، ظهر امروز (یکشنبه ۱۲ خرداد) علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با عدنان محمود سفیر سوریه در ایران گفت: خوشحالیم کشور و حکومت سوریه در میان شیطنت‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته با درایت عمل کرد و با مقاومت خود پیروز شد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مایه تاسف است در سال‌های گذشته برخی از کشور‌های عربی منطقه علیه سوریه گرد هم جمع شده‌اند و ضد این کشور عمل می‌کنند و البته با مقاومت سوریه این کشور‌ها شکست خوردند.

وی با اشاره به اینکه اجلاس‌های اخیر و اجلاس مکه نشان داد که برخی از کشور‌های عربی تجربه شکست‌های گذشته خود را تکرار می‌کنند، ادامه داد: این کشور‌های با تصور دستیابی به موفقیت اقدام به برگزاری جلسه و صدور بیانیه می‌کنند، البته در اینجا باید از دولت سوریه و رئیس جمهور عراق تشکر کنم که نشان دادند که این اظهارات را قبول ندارند؛ رفتار‌های سعودی‌ها و اماراتی‌ها در درازمدت به زیان آن‌ها است.

 

لاریجانی با تاکید بر اینکه در روز قدس مردم منطقه از مظلومیت مردم فلسطین دفاع و طرح ترامپ با عنوان معامله قرن را تقبیح کردند، عنوان کرد: ما دولت سوریه را دولت دوست و برادر خود می‌دانیم.

در ادامه این نشست عدنان محمود سفیر سوریه در ایران، گفت: در همه زمینه‌ها و جبهه‌ها جنگ ادامه دارد، اما در زمینه منطقه‌ای جنگ آشکارتر است، رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ در سوریه با گروه‌های تروریستی همکاری کرده و سعی در آسیب رسانی دارد.

وی با اشاره به اینکه کشور سوریه درخصوص اجلاس مکه بیانیه‌ای را صادر و مواضع آن را رد کرده است، تاکید کرد: حضور ایران در سوریه مشمول قوانین و به درخواست خود کشور سوریه و در راستای مبارزه با تروریست است.

 

عدنان محمود با تاکید بر اینکه اجلاس مکه دستاوردی نداشته است، عنوان کرد: کشور‌هایی که اینگونه اجلاس‌ها را برگزار می‌کنند بهای جنگ در منطقه را می‌دانند، جنگ امروز جنگ تجهیزات نیست، بلکه جنگ تفکرات علیه جبهه مقاومت است.

سفیر سوریه در ایران با اشاره به اینکه حاشیه مانور ترامپ سیر نزولی دارد و به دنبال کسب سود است، تصریح کرد: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد در صورت وقوع جنگ این اتفاق به زیان ترامپ و انتخابات آن‌ها رقم می‌خورد، جمهوری اسلامی ایران اساس استراتژیک منطقه است و آن را مدیریت می‌کند. امروز بسیار مهم است که دستاورد‌های جبهه مقاومت در سوریه را تثبیت و طرح‌های ترامپ و آمریکا را شکست دهیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار