فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی

تنش در بازار با گرانی مسکن و خودرو

محمد عزیزی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از نوسان قیمت‌ها در بازار خودرو انتقاد کرد و اظهار داشت: دولت در شرایط فعلی که بازار ملتهب شده باید در تنظیم نرخ‌ها دقت بیشتری داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: متاسفانه رشد قیمت خودرو بازارهای موازی را نیز درگیر کرده، از این رو دستگاه‌های نظارتی باید دقت بیش‌تری داشته باشند.

 

محمد عزیزی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از نوسان قیمت‌ها در بازار خودرو انتقاد کرد و اظهار داشت: دولت در شرایط فعلی که بازار ملتهب شده باید در تنظیم نرخ‌ها دقت بیشتری داشته باشد.

 

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس با بیان اینکه تفاوت نرخ خودرو در کارخانه و بازار موید حضور پُررنگ دلالان است، افزود: دولت باید با تشدید نظارت ها هر نوع گران‌فروشی خودرو را به مثابه تقلب در معامله مورد برخورد قرار دهد زیرا بی توجهی به این موارد خود چراغ سبزی به گرانی های دیگر است.

 

وی با تاکید بر اینکه در اقتصاد همه مولفه ها به هم مرتبط هستند، تصریح کرد: گرانی خودرو و مسکن می‌تواند تنشی به اقتصاد تحمیل کند.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه اقدام نسبتا مفیدی که در خصوص تنظیم بازار صورت گرفت عدم امکان درج قیمت در سایت های آنلاین خرید و فروش بود، گفت: هر چند این اقدام در خصوص مسکن و خودرو مناسب بود اما دولت باید بداند که کافی نیست زیرا قیمت گذاری‌های سلیقه‌ای می تواند در خارج از فضای مجازی نیز صورت بگیرد.

 

عزیزی با تاکید بر اینکه قیمت خودرو باید با ورود دولت به ویژه وزارت صمت به سمت واقعی شدن حرکت کند، تصریح کرد: متاسفانه رشد قیمت خودرو بازارهای موازی را نیز درگیر کرده، از این رو دستگاه های نظارتی باید دقت بیشتری داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه دولت برای ساماندهی بخش های مختلف اقتصادی باید به ارتباط زنجیره وار آنها دقت کند، گفت: دولت باید بداند هر اقدامی در هر یک از بازارها اگر نسنجیده باشد سایر بخش‌ها را نیز درگیر تلاطم قیمتی خواهد کرد.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یادآور شد: در خصوص بازار خودرو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بارها نشست های تخصصی با تیم اقتصادی دولت داشته و اکنون نیز در تلاش برای واقعی کردن قیمت‌ها در این بازار هستیم

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: مسکن تنش بازار
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار