رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

لاوروف:مسکو به تهران خیانت نمی‌کند

لاوروف:مسکو به تهران خیانت نمی‌کند وزیر امور خارجه روسیه گفت، مسکو به تهران و کاراکاس خیانت نمی‌کند و آمریکا در صورتی برجام را احیا می‌کند که موجب تنبیه روسیه شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 19
کد خبر: ۱۲۶۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به ادعاهای اخیر درباره خواسته‌های مسکو در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران گفت، کشورش منافع «خودخواهانه» را دنبال نکرده و به دوستانش خیانت نمی‌کند.

به نوشته پایگاه خبری «اینترفکس»، لاوروف در برنامه‌ای، درباره نفع و زیان روسیه از برجام گفت:‌ «ما در سیاست هرگز به دوستان خود خیانت نمی‌کنیم. ونزوئلا دوست ما است، ایران کشوری بسیار نزدیک به ما است. ثانیاً ما تقلب نمی‌کنیم. این آمریکایی‌ها هستند که رفتار متقلبانه دارند».

وزیر امور خارجه روسیه افزود، آمریکایی‌ها با خود می‌گویند: «خداوند کاراکاس را خیر بدهد، خداوند به همراه ایران باشد، بیایید وقت را تلف نکنیم و این برنامه (برجام) را احیا کنیم، البته فقط در صورتی که باعث تنبیه روسیه شود».

این مقام روس گفت: «آمریکایی‌ها به سمت عربستان سعودی، امارات و قطر می‌دوند و به‌دنبال نفت و گاز هستند و همه کشورها از جمله ایران و ونزوئلا به روشنی می‌گویند درخصوص ظهور مشارکت‌کنندگان جدید در بازار نفت همه ما به چارچوب اوپک پلاس متعهد هستیم که طبق آن سهم هر شریک بر اساس اجماع، مورد بحث و توافق قرار می‌گیرد».

لاوروف در ادامه گفت: «تا به اینجای کار، دلیلی نمی‌بینم که باور کنم این مکانیسم به نحوی از بین برود. هیچکس از چنین چیزی نفع نمی‌برد».

درگیری‌ها در اوکراین در حالی وارد چهارمین هفته شده است که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه در سخنرانی به مناسبت سالگرد الحاق شبه‌جزیره کریمه گفت: «جمهوری‌های دونباس قربانی دولت اوکراین شده بودند. هدف عملیات روسیه در اوکراین رها کردن دونباس از این نسل‌کشی است».

رئیس جمهور روسیه با محکوم کردن تحریم‌های جدید غرب علیه کشورش به‌خاطر «عملیات ویژه» در اوکراین، این تحریم‌ها را «ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهانی» توصیف کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار