شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران

ابهام در پرداخت حقوق اسفند بازنشستگان کشوری

قرار است حقوق اسفند بازنشستگان صندوق کشوری تا پایان روز شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ به حساب آنان واریز شود، اما بازنشستگان کشوری همچنان نگران هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 19
کد خبر: ۱۲۶۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر بنا بر اعلام صندوق بازنشستگی کشوری یک میلیون و ۶۵۰ هزار بازنشسته دستگاه‌های مختلف ماهیانه حقوق خود را در بازه زمانی بیست و پنجم تا بیست و هفتم هر ماه دریافت می‌کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، حقوق بازنشستگان بایستی از سوی سازمان برنامه و بودجه تأمین اعتبار و پس از واریز به خزانه به حساب بازنشستگان به صورت متمرکز واریز شود. این در حالی است که با گذشت زمان مقرر از واریز حقوق اسفند بازنشستگان، فقط ۵۰۰ هزار نفر از بازنشستگان صندوق بازنشستگی که سقف حقوق آنها ۵ میلیون تومان است، حقوق خود را دریافت کرده‌اند و بالغ بر یک میلیون بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری تا کنون حقوق اسفندماه خود را دریافت نکرده‌اند.

پیگیری‌ها از آن دارد که اعتبار مورد نیاز حقوق بازنشستگان باید از سوی سازمان برنامه و بودجه تأمین و به محض تأمین اعتبار حقوق بازنشستگان در ماه پایانی سال ۱۴۰۰ واریز خواهد شد و در غیر این صورت بازنشستگان بدون دریافت حقوق بازنشستگی خود در اسفند، به استقبال سال نو خواهند رفت.

در همین حال، علی خدامی مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: با سازمان برنامه و بودجه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را تا پایان امروز واریز کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا در پرداخت حقوق اسفند بازنشستگان کشوری تأخیر ایجاد شده است، افزود: این موضوع را از رئیس سازمان برنامه و بودجه بپرسید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار