اطلاعیه شماره ۱ پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسان رسمی ۱۴۰۴ + لینک سایت ماجرای تماس‌های مشکوک با شماره‌های دانشگاه تهران چه بود؟ هشدار پلیس: خودرو‌های رهاشده در خیابان‌های تهران جمع آوری می‌شوند چرا ۱۴ مهر روز تهران نامگذاری شده وزش باد شدید همراه با پدیده گرد و خاک در تهران محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها اعضای هیئت علمی بازنشسته اجباری دانشگاه فرهنگیان به خدمت بازمی‌گردند چه کسی برنده نوبل ادبیات می‌شود؟ جاده چالوس از ساعاتی بعد یکطرفه می‌شود ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه

ترافیک سنگین در چالوس و هراز+ آمار جان‌باختن در تصادفات جاده‌ای

جانشین پلیس راهور ناجا با اعلام ترافیک سنگین در محورهای شمالی، از جان‌باختن روزانه ۳۹ نفر در تصادفات جاده‌ای خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 20
کد خبر: ۱۲۶۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: در حال حاضر ترافیک در محورهای شمالی به خصوص هراز و چالوس سنگین گزارش شده است.

 

وی با بیان افزایش ۲۸ درصدی تردد در کل کشور نسبت به مدت مشابه در سال گذشته تصریح کرد: متأسفانه در تصادفات جاده‌ای از ۲۵ اسفند تا روز گذشته ۱۵۷ هموطن جان خود را از دست داده‌اند؛ یعنی در هر روز ۳۹ نفر و در هر ساعت، ۶ نفر جان باخته اند.

 

وی با بیان این مطلب که عدم توجه به جلو ۳۹ درصد، سرعت و سبقت غیرمجاز ۳۸ درصد و واژگونی ۲۱ درصد علت تصادفات در محورهای مواصلاتی را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ نیز بیشترین تصادفات رخ داده است.

 

وی از هموطنان درخواست کرد از عجله و شتاب بی مورد پرهیز کرده و با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در جاده ها تردد کرده و بعد از هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند.

 

سردار حسینی گفت: مأموران پلیس راهور ناجا با آماده‌باش کامل در تمامی محورهای مواصلاتی کشور حضور داشته و کنترل ترافیک و مدیریت ترددها را برعهده دارند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار