تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم

مهم‌ترین نکات تغذیه‌ای برای سلامت بدن در ایام نوروز

یک متخصص تغذیه درباره رعایت رژیم غذایی و مهم‌ترین نکات تغذیه‌ای برای سلامت بدن در دوران عید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 21
کد خبر: ۱۲۷۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز طلایی گفت: اصول صحیح تغذیه بر ۳ پایه تعادل، تنوع و تناسب است.

 

افراد باید از همه گروه‌های غذایی نان و غلات، میوه جات و سبزیجات، لبنیات، گوشت ها، تخم مرغ و حبوبات، چربی‌ها و شیرینی جات استفاده کنند.

 

این متخصص تغذیه افزود: شیرینی‌های مختلف در ایام نوروز استفاده می‌شوند، اما بهتر است که شیرینی‌های خشک مصرف شوند؛ چرا که شیرینی های‌تر برای بیماران قلبی عروقی و افراد با چربی خون بالا مضر خواهد بود.

 

افراد تنها مجاز به مصرف یک عدد شیرینی‌تر در طول روز هستند.

 

طلایی اضافه کرد: نوشیدن آب در ایام نوروز کاهش می‌یابد و نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های شیرین جایگزین آن‌ها می‌شوند؛ بنابراین بایستی حتما ۴ تا ۵ لیوان آب در طول روز مصرف شود.

 

افراد بایستی روزانه یک تا دو واحد از میوه جات و سبزیجات در صبح و عصر استفاده کنند.

 

او بیان کرد: آجیل‌های کم نمک یا بی نمک در نوروز به صورت بسیار محدود استفاده شود؛ چرا که مصرف زیاد آن‌ها باعث افزایش چربی خون خواهد شد.

 

استفاده از شیر، ماست و دوغ در گروه لبنیات باید در زمان عید مصرف شوند، منتهی اگر دوغ‌ها صنعتی نباشند بهتر خواهد بود؛ چرا که نمک بالایی دارند و بهترین گزینه این است که به صورت خانگی تهیه و مصرف شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار