به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز طلایی گفت: اصول صحیح تغذیه بر ۳ پایه تعادل، تنوع و تناسب است.
افراد باید از همه گروههای غذایی نان و غلات، میوه جات و سبزیجات، لبنیات، گوشت ها، تخم مرغ و حبوبات، چربیها و شیرینی جات استفاده کنند.
این متخصص تغذیه افزود: شیرینیهای مختلف در ایام نوروز استفاده میشوند، اما بهتر است که شیرینیهای خشک مصرف شوند؛ چرا که شیرینی هایتر برای بیماران قلبی عروقی و افراد با چربی خون بالا مضر خواهد بود.
افراد تنها مجاز به مصرف یک عدد شیرینیتر در طول روز هستند.
طلایی اضافه کرد: نوشیدن آب در ایام نوروز کاهش مییابد و نوشابهها و نوشیدنیهای شیرین جایگزین آنها میشوند؛ بنابراین بایستی حتما ۴ تا ۵ لیوان آب در طول روز مصرف شود.
افراد بایستی روزانه یک تا دو واحد از میوه جات و سبزیجات در صبح و عصر استفاده کنند.
او بیان کرد: آجیلهای کم نمک یا بی نمک در نوروز به صورت بسیار محدود استفاده شود؛ چرا که مصرف زیاد آنها باعث افزایش چربی خون خواهد شد.
استفاده از شیر، ماست و دوغ در گروه لبنیات باید در زمان عید مصرف شوند، منتهی اگر دوغها صنعتی نباشند بهتر خواهد بود؛ چرا که نمک بالایی دارند و بهترین گزینه این است که به صورت خانگی تهیه و مصرف شود.