فیلم/ توضیحات معاون هلال احمر کرمان درخصوص جزئیات حادثه مرگبار واژگونى اتوبوس دانش آموزان اولین تصاویر از محل واژگون شدن اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی + عکس واژگونى اتوبوس حامل دانش آموز در کرمان با ۶ کشته رئال مهمترین جلسه فوتبال اسپانیا را تحریم کرد دانشمندان: خلق و خوی انسان صبح‌ها بهتر از دیگر اوقات روز است تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ حذف عزیزی خادم و کفاشیان از انتخابات قطعی شد / تاج، بهاروند و عابدینی، ۳ نامزد نهایی ریاست فدراسیون فوتبال ضرب و شتم فجیع کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج / توضیحات بهزیستی کشف اسرار پیری انسان به وسیله موش‌ها جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب واریز عیدی بازنشستگان در روز‌های آینده تعیین سهمیه واردات رسمی برای ته لنجی‌ها محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس

نمک طول عمر را کوتاه می کند؟

کارشناسان بهداشت مدت‌هاست که توصیه می‌کنند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی برای کمک به کنترل سطح فشار خون مؤثر است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 14
کد خبر: ۱۴۲۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، یک مطالعه جدید بزرگ نشان می دهد افرادی که در وعده های غذایی خود زیاد نمک می ریزند ممکن است عمر کوتاه تری نسبت به افرادی که به ندرت دست به نمکدان می زنند داشته باشند.

 

این مطالعه که روی بیش از ۵۰۰ هزار بزرگسال بریتانیایی انجام شد، نشان داد کسانی که همیشه روی غذای خود نمک می پاشند، ۲۸ درصد بیشتر از افرادی که به ندرت به وعده‌های غذایی خود نمک اضافه می‌کنند، در معرض مرگ زودرس هستند.


به طور متوسط، مصرف کنندگان نمک زیاد حدود دو سال از میانگین عمرشان در سن ۵۰ سالگی کاهش می‌یابد.

 

دکتر «لو چی»، محقق ارشد از دانشگاه تولان در نیواورلئان، گفت: «این یک رفتار ساده است که افراد می‌توانند آن را اصلاح کنند.»

 

غذاهای فرآوری شده و غذاهای آماده اغلب سرشار از سدیم هستند و بهتر است محدود شوند.

 

کارشناسان بهداشت مدت‌هاست که توصیه می‌کنند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی برای کمک به کنترل سطح فشار خون مؤثر است.

 

این یافته‌ها بر اساس ۵۰۱,۳۷۹ بزرگسالی است که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند. زمانی که آنها بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بکارگرفته شدند، به پرسشنامه‌هایی در مورد رژیم غذایی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دادند.

 

در طی ۹ سال، بیش از ۱۸۰۰۰ شرکت‌کننده مرگ زودهنگام داشتند. محققان دریافتند که خطر مرگ نابهنگام در میان افرادی که گفته بودند همیشه از نمک سر سفره استفاده می‌کنند، در مقابل کسانی که هرگز یا به ندرت از نمک استفاده می‌کردند، ۲۸ درصد بیشتر بود.

 

نتایج نشان داد در بین مردان مصرف کننده نمک زیاد، این میزان بیش از دو سال از امید به زندگی آنان در سن ۵۰ سالگی کاست. همتایان زن آنها به طور متوسط ۱.۵ سال از زندگی خود را از دست دادند.

 

چی معتقد است که تأثیر نمک اضافی بر فشار خون دلیل اصلی این رویداد است: افرادی که به طور معمول به غذای خود نمک اضافه می‌کنند، به ویژه در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار