جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

آخرین تحولات اوکراین؛ وقوع چندین انفجار در کی‌یف/ شلیک موشک از دریای خزر

آخرین تحولات اوکراین؛ وقوع چندین انفجار در کی‌یف/ شلیک موشک از دریای خزر منابع خبری از وقوع چندین انفجار در پایتخت اوکراین در شامگاه یک شنبه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 21
کد خبر: ۱۲۷۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، شهردار کی‌یف پایتخت اوکراین از وقوع جندین انفجار در این شهر در شامگاه یک شنبه خبر داده است.

 

براساس گزارش شبکه الجزیره، ویتالی کیلچکو شهردار کی‌یف مدعی شده، انفجارها در منطقه «پودیلسکی» ساختمانهای مسکونی و تجاری را هدف قرار داده است و بر اثر این حملات حداقل یک نفر کشته شده است.

 

در خبری دیگر منابع روسی اعلام کردند که ارتش این کشور چندین موشک کروز دریاپایه از ناوهای خود در دریای خزر به سمت اهدافی در شرق اوکراین شلیک کرده است.

 

وزارت دفاع روسیه روز یک شنبه از استفاده از موشک فراصوت علیه نظامیان اوکراینی خبر داده بود و گفته بود: «نیروهای ما از موشک‌های فراصوت کینژال در بمباران تأسیسات نظامی اوکراین استفاده کردند و بیش از ۱۰۰ نیروی ویژه اوکراین در بمباران دقیق یک مرکز آموزشی در ژیتومیر کشته شدند».

 

براساس گزارش پایگاه خبری الجزیره، وزارت دفاع روسیه یک شنبه اعلام کرده بود که با موشکهای مافوق صوت از دریای سیاه و دریای خزر اهدافی در اوکراین را هدف قرار داده است.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است که از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، نیروهای مسلح روسیه ۲۰۷ پهپاد، ۱۴۶۷ تانک و ۱۴۸ راکت‌انداز چندگانه را منهدم کرده است.

 

وی ادامه داد: «در مجموع از آغاز عملیات نظامی ویژه، ۲۰۷ هواپیمای بدون سرنشین، ۱۴۶۷ تاکن و دیگر خودروهای زرهی، ۱۴۸ راکت‌انداز چندگانه، ۵۷۳ قبضه توپ و خمپاره صحرایی و ۱۲۶۲ دستگاه خودروی ویژه نظامی منهدم شده است».

 

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز یک شنبه شب در پیام ویدئویی روزانه خود آنچه که حمله روسیه به غیرنظامیان در یک مدرسه خوانده است را محکوم کرد.

 

زلنسکی مدعی شده، روسیه یک مدرسه که صدها غیرنظامی در آن پناه گرفته بودند را بمباران کرده است.

 

وی در عین حال تنها راه پایان جنگ را مذاکره مستقیم با ولادیمیر پوتین همتای روس خود خوانده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار