پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

پیش‌ بینی بازار ارز در سال ۱۴۰۱

پیش‌ بینی بازار ارز در سال ۱۴۰۱ در یکسال گذشته تمام فعالان بازارهای مالی منتظر نتیجه برجام هستند تا رفع تحریم‌ها انجام و فضای اقتصادی بتواند با یک تعامل جدیدی با دنیا وارد مرحله شکوفایی اقتصادی شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 22
کد خبر: ۱۲۷۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر به نظر می‌رسد که تمامی فعالیت‌های اقتصادی در سال ۱۴۰۱ تحت تاثیر مهمترین و اثرگذارترین اتفاق یعنی توافق سیاسی و اقتصادی برجام است.
علیرضا عباسی، کارشناس بازار ارز در مورد پیش بینی بازار ارز برای سال آینده گفت: در یکسال گذشته تمام فعالان بازارهای مالی منتظر نتیجه برجام هستند تا رفع تحریم‌ها انجام و فضای اقتصادی بتواند با یک تعامل جدیدی با دنیا وارد مرحله شکوفایی اقتصادی شود.

این کارشناس بازار ارز افزود: در حال حاضر این شرایط انتظاری بیش از اندازه طول کشیده و تمام فعالان اقتصادی در روزهای اخیر انتظار رفع تحریم ها و دستیابی به توافق را بیشتر داشتند. اما متاسفانه با چالش‌های جدیدی که در راه مذاکرات پیرامون مسائل هسته‌ای ایران و توافق برجام اتفاق افتاد، انتظار دستیابی به توافق در زمانی کوتاه مدت را کمرنگ کرد و این موضوع باعث افزایش ریسک بازار شد که در نهایت ممکن است به تورم انتظاری نیز دامن بزند.

عباسی عنوان کرد: از این رو به نظر می‌رسد که تمامی فعالیت‌های اقتصادی در سال ۱۴۰۱ تحت تاثیر مهمترین و اثرگذارترین اتفاق یعنی توافق سیاسی و اقتصادی برجام است.

وی در ادامه تصریح کرد: در غیر این صورت ممکن است که با توجه به حجم نقدینگی در گردش و با توجه به نرخ تورمی که در سال‌های گذشته نرخی نزدیک به ۵۰ درصد را داشت در کنار بودجه مصوب دولت که نسبتا انبساطی است، به نظر می‌رسد که در صورت نبود دستیابی به توافق با تورمی بیشتر از سال ۱۴۰۰ روبرو شویم.

عباسی در آخر افزود: قطعا دستیابی به توافق به دلیل اینکه توان دولت را در تامین ارز و در واقع پوشش تقاضای بازار تقویت می‌کند حتما باعث ثبات بازار، کاهش نرخ تورم و شکوفایی بازارها به خصوص در حوزه تجارت خارجی می‌شود./بورسان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار