گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

عربستان خواستار تشدید فشارها بر یمن شد

وزیر امور خارجه عربستان مدعی شد: «تشدید حملات حوثی‌ها امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند. به منظور توقف تهدید حوثی‌ها برای دریانوردی بین‌المللی باید به آن‌ها فشار آورد».
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 22
کد خبر: ۱۲۷۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر «فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، امروز (سه‌شنبه)، در چهل و هشتمین نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در اسلام آباد سخنرانی کرد.

بنابر گزارش شبکه «العربیه»، فیصل بن فرحان ابتدا گفت: «همه ما برای برقراری امنیت و ثبات در افغانستان تلاش می‌کنیم. باید عدم استفاده از خاک افغانستان به عنوان پناهگاهی برای گروه‌های تندرو تضمین شود. ما از تمام تلاش‌های بین‌المللی برای احیای روند صلح حمایت می‌کنیم».

وزیر امور خارجه عربستان در بخش دیگری از اظهاراتش به یمن پرداخت و بدون اشاره به حملات ائتلاف سعودی علیه یمن، مدعی شد: «تشدید [حملات] حوثی‌ها امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند. به منظور توقف تهدید حوثی‌ها برای دریانوردی بین‌المللی باید به آن‌ها فشار آورد».

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که نیروهای صنعاء طی روزهای گذشته و به دنبال تشدید تجاوزات ائتلاف سعودی علیه یمن، مواضع حساسی را در خاک عربستان هدف قرار دادند.

«محمد البخیتی» عضو شورای سیاسی یمن، دیشب، در گفت‌و‌گو با «المیادین» ضمن هشدار کشورهای عضو ائتلاف سعودی تأکید کرد که امارات همچنان در تیررس قرار دارد و حملات آتی ارتش یمن برای سعودی‌ها دردناک خواهد بود.

عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.

این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرد و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار