هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

آخرین آمار کرونا در ایران/ ۱۱۲۰ بیمار جدید کووید ۱۹

آخرین آمار کرونا در ایران/ ۱۱۲۰ بیمار جدید کووید ۱۹ از دیروز تا امروز (سشنبه، ۲ فروردین)، بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲۱۸ نفر از آن‌ها بستری شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 22
کد خبر: ۱۲۷۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر در شبانه روز گذشته ۷۳ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند و ۱۱۲۰ بیمار جدید کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند.
از دیروز تا امروز (سشنبه، ۲ فروردین)، بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲۱۸ نفر از آن‌ها بستری شده اند.

به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۴۰۹ نفر رسید. در شبانه روز گذشته ۷۳ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند؛ بر این اساس مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۹ هزار و ۷۳۵ نفر رسید.

تا کنون ۶۳ میلیون و ۷۶۹ هزار و ۱۳۶ نفر دُز اول، ۵۶ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۶۶ نفر دُز دوم و ۲۵ میلیون و ۷۵۶ هزار و ۱۵۰ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۶ میلیون و ۱۰۹ هزار و ۳۵۲ دُز رسید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار