شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

نهادهای نظارتی و امنیتی درباره خصوصی‌سازی‌ها به وظیفه خود عمل نکرده اند

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: سازمان بازرسی و دیگر نهادهای نظارتی و امنیتی در بحث واگذاری‌ها وظیفه خود را درست انجام نداده‌اند که این فسادها اتفاق افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند خصوصی‌سازی‌ها در کشور گفت: مسئله خصوصی‌سازی در کشور در واقع روند واگذاری منابع دولتی در حال واگذاری به مردم است که در این رابطه باید دو نکته مورد نظر قرار گیرد؛ اول اینکه اگر بناست منافعی حاصل شود و به عموم مردم برسد، این منابع دولتی به جای اینکه به اشخاص واگذار شود باید به جمع گسترده‌ای از مردم واگذار شود و سهام یک کارخانه باید دراختیار کل مردم آن منطقه قرار گیرد.

 

به گزارش فارس، وی افزود: موضوع دیگر، بحث اهلیت داشتن کسانی است که به لحاظ مدیریتی و به لحاظ حرفه‌ای آن سند را که به آنها واگذار می‌شود بشناسند و در آن زمینه توانایی امور را داشته باشند و از آنجایی که این دو مورد در بحث خصوصی‌سازی‌ها مدنظر قرار گرفته نشده و شرکت‌های دولتی از طریق رانت به کسانی واگذارشده که فاقد اهلیت هستند، موجب بروز فساد شده است.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: به نظر می‌رسد که سازمان بازرسی در هنگام واگذاری‌ها ورود جدی را به موضوع نداشته که این فسادها اتفاق افتاده و به نظر می‌رسد که ناظرین وظیفه خود را در این رابطه انجام نمی‌دهند.

 

قاضی‌زاده خاطرنشان کرد: اگر نظارت‌ها عمیق و برخوردها جدی باشد، فساد در واگذاری‌ها شکل نمی‌گیرد و این ضعف در نظارت‌هاست که موجب بروز فساد می‌شود.

 

وی در پایان گفت: عملکرد سازمان خصوصی‌سازی در بحث واگذاری‌ها هم که ناگفته پیداست، وقتی یک شبکه‌ای در بحث خصوصی‌سازی ایجاد می‌شود، اشکالات متعددی در آن دیده می‌شود که نشان می‌دهد که مشکل سیستمی در این زمینه وجود دارد، اما فارغ از این موضوع، نهادهای نظارتی و امنیتی هم کار خودشان را به درستی در این باره انجام نداده‌اند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار