هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

ادامه ترافیک سنگین در جاده‌ها +علت توقیف ۱۸۰۰ دستگاه خودرو چیست؟

ادامه ترافیک سنگین در جاده‌ها +علت توقیف ۱۸۰۰ دستگاه خودرو چیست؟ جانشین پلیس راهور انتظامی کشور ضمن اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها، علت توقیف ۱۸۰۰ دستگاه خودرو را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 23
کد خبر: ۱۲۷۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور انتظامی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: در حال حاضر کماکان ترافیک سنگین خودروها در اکثر محورهای مواصلاتی کشور در جریان است.

 

وی به شرایط جوی ناپایدار در اغلب استان ها در نیمه شمالی،شمال شرق، شمال غرب و همچنین غرب کشور اشاره و تصریح کرد: در ارتفاعات این محورها شرایط زمستانی حکمفرما بوده و بارش برف و باران جریان دارد.

 

جانشین پلیس راهور ناجا خط قرمز پلیس را سبقت و سرعت غیر مجاز دانست و گفت: از ۲۵ اسفند تا دوم فروردین، ۱۸۰۰ دستگاه خودرو که همزمان دو تخلف حادثه ساز داشتند به مدت ۷۲ ساعت توقیف شدند این در حالی است که پلیس راهور عدم توقیف خودروها با خلافی بالا را در طرح نوروزی در دستور کار دارد اما این دسته از رانندگان سبقت غیرمجاز، سرعت غیرمجاز و حرکت مارپیچ در رانندگی داشتند که پلیس در راستای حفظ سلامت راننده و سرنشینان خود این خودروها و همچنین سایر خودروهای عبوری ناگزیر به توقیف این دسته از خودروها شد.

 

جانشین پلیس راهور انتظامی کشور از افزایش ۳۰ درصدی تردد در کشور خبر داد و گفت: در استان‌های شمالی و زیارتی این میزان تردد به ۸۰ درصد افزایش یافته است.

 

سردار حسینی که همراه با سردار هادیانفر رئیس پلیس راهور انتظامی کشور در راستای نظارت بر محورهای مواصلاتی و مدیریت جریان ترافیک هم اکنون در محور قزوین_ رشت حضور دارد از رانندگان درخواست کرد که با فرزندان خود در پلیس راهور همراه بوده و با رعایت قوانین و مقررات رانندگی تردد کنند؛ همچنین از سرعت و سبقت غیرمجاز و تردد در شانه خاکی راه پرهیز کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار