دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آمار کشته شدگان و مصدومان تصادفات نوروزی امروز ۴ فروردین ۱۴۰۱

جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی از مرگ ۳۲۲ تن در حوادث رانندگی از ابتدای طرح نوروزی تا کنون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سید تیمور حسینی، در تحلیل وضعیت تصادفات و ترافیک از زمان شروع اجرای طرح نوروزی از ۲۶ اسفندماه تا کنون گفت: متاسفانه طی این مدت ۳۲۲ تن در صحنه تصادفات جان خود را از دست داده اند که این موارد هم شامل موارد فوتی در جاده و هم شامل تصادفات رانندگی منجر به فوتی در شهر‌ها می‌شود. البته اکثر جانباختگان در جاده بودند. این حوادث نیز عمدتا ناشی از عدم رعایت قوانین و مقررات رانندگی بوده است.

وی درباره بیشترین علت تصادف رانندگی نیز گفت: عدم توجه به جلو، تخطی از سرعت مجاز و عدم توانایی در کنترل وسایل نقلیه بیشترین علت وقوع تصادفات رانندگی از از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا کنون بوده است.

جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی درباره بیشترین زمان وقوع تصادفات رانندگی نیز گفت: حدود نیمی از تصادفات از ساعت ۱۲ تا ۲۰ رخ داده است.

حسینی از افزایش ۴۱ درصدی تردد در جاده‌های کشور نیز خبر داد و گفت: کم کم پلیس برای موج اول بازگشت و موج دوم سفر‌های نوروزی آماده خواهد شد.

وی با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی و بارش برف در جاده‌های استان‌های شمال غربی و شمالی کشور گفت: هموطنان برای سفر به این استان‌ها و جاده‌های کوهستانی تجهیزات زمستانی خودرو رابه همراه داشته باشند. همچنین وزش باد شدید و بروز پدیده گرد و غبار و کاهش میدان دید رانندگان در استان‌های جنوبی و مرکزی کشور پیش بینی شده است.



جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی افزود: به هموطنان عزیزی که به سفر رفته اند توصیه می‌کنم که حتما زمان برگشت از سفر را مدیریت کنند چرا که همزمانی سفر‌های برگشت نوروز در پایان نیمه اول نوروز در کنار ظرفیت محدود جاده‌ها باعث اشباع شدن ظرفیت جاده و بروز ترافیک‌های سنگین و نیمه سنگین می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر