رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

مالیات قطعی خریداران سکه ابلاغ شد

سازمان امور مالیاتی مالیات مقطوع عملکرد سال ۹۷ دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی را ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۷۳۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان امور مالیاتی در بخشنامه‌ای به امور مالیاتی شهر و استان تهران و ادارات کل امور مالیاتی موضوع مالیات مقطوع عملکرد سال 97 دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی را ابلاغ کرد.

 

در این بخشنامه آمده است: با توجه به مفاد مواد یک و 93 قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحی مصوب 31/‏4/‏94‬و بنا به اختیار حاصل از تبصره ماده 100 قانون مذکور و به منظور تکریم مودیان و تسهیل وصول مالیات و ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در تعیین مالیات عملکرد سال 97 دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی، به شرح ذیل مقرر می‌گردد:

 

الف- مشمولین تبصره ماده 100:

 

کلیه خریداران سکه که در سال 97 نسبت به دریافت حداکثر 200 سکه از سیستم بانکی اقدام نموده‌اند مشمول این دستورالعمل بوده و از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون صدرالاشاره و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف می‌باشند.

 

ب- نحوه تعیین مالیات مقطوع و پرداخت آن:

 

نسبت به خریداران سکه که طی سال 97 سکه خود را دریافت نموده‌اند:

 

1. تا بیست سکه دریافتی مشمول مالیات نمی‌باشد.

2. نسبت به مازاد 20 سکه تا میزان 60 سکه به ازای هر سکه یک میلیون و 500 هزار ریال مالیات مقطوع.

3. نسبت به مازاد 60 سکه تا میزان 100 سکه به ازای هر سکه 2 میلیون ریال مالیات مقطوع.

4. نسبت به مازاد 100 سکه تا میزان 200 سکه به ازای هر سکه 2 میلیون و 500 هزار ریال مالیات مقطوع.

تبصره 1: مودیان ردیف یک بند ب فوق نیازی به ثبت نام و تشکیل پرونده مالیاتی نخواهند داشت.

تبصره 2: مودیان موضوع این دستورالعمل می‌بایست جهت پرداخت مالیات مربوط به سامانه عملیات الکترونیکی مودیان مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی www.tax.gov.ir مراجعه نمایند.

 

ج- سایر موارد:

 

1.در خصوص مودیانی که امکان پرداخت مالیات مقطوع موضوع این دستورالعمل را به صورت یک جا در خرداد ماه 98 ندارند، مالیات مقطوع فوق حداکثر تا 4 ماه به صورت مساوی تقسط می‌گردد. عدم پرداخت به موقع مالیات و یا در صورت تقسیط، عدم پرداخت اقساط در سررسیدهای مقرر مشمول جریمه موضوع ماده 190 قانون مالیات‌های مستقیم از پایان خردادماه 98 خواهد بود.

 

2. چنانچه مودیان مشمول این دستورالعمل نسبت به مالیات تعیین شده صرفاً از حیث عدم فروش سکه‌های دریافتی معترض باشند، می‌توانند نسبت به طرح ادهای خود در مراجع دادرسی مالیاتی اقدام و درخواست رسیدگی مجدد نمایند.

 

3. اشخاصی که در سال 97 بیش از 200 سکه دریافت نموده‌اند مشمول این دستورالعمل نبوده و می‌بایست اظهارنامه مالیاتی مربوط به این فعالیت را در موعد مقرر قانونی تسلیم نمایند. ادارت کل امور مالیاتی ترتیبی اتخاذ نمایند تا رسیدگی و مطالبه مالیات این اشخاص (اعم از اشخاصی که نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی اقدام نموده و همچنین اشخاصی که از تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی خودداری نموده‌اند) حداکثر تا پایان سال جاری انجام گیرد.

 

4. صاحبان مشاغلی که حسب سوابق پرونده یا مجوز صادره از سوی مراجع ذیربط به شغل مرتبط با خرید و فروش سکه اشتغال دارند مشمول این دستورالعمل نمی‌باشند و مکلف هستند نسبت به تنظیم اظهارنامه مالیاتی شغلی خود اقدام نمایند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
5
زمان ثبت نام هم جراید گفتند معاف از مالیاته و هم بانک مرکزی و هم قرارداد پیش خرید. در ضمن طبق دادنامه 560 سال 1384 دیوان عدالت اداری مالیات فقط بر فروش و درآمد است. غیرقانونی است. اگر قیمت سکه پایین می آمد چطور؟ کسانی که از بازار آزاد خریدند چطور؟ کسی که 1400 خریده 1800 فروخته رو هر سکه ازش 250 تومن می گیرید؟ قانون عطف به ماسبق نمی شود. گرفتن مالیات از خریداران سکه از بانک مرکزی پیاده سازی اقتصاد غارتگری و انتقال بازار از رسمی به زیرزمینی است
احمد جابری
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
0
0
بر اساس کدام قانون می خواهند مالیات (پول زور و حرام و غیر شرعی) از خریداران پارسال سکه بگیرند !؟ قرار فروش سکه در سال گذشته به صورت شفاف و روشن و قطعی و بدون هرگونه مالیات و کاملاً قانونی بود . اگر همان زمان گفته بودند فروش سکه توسط بانک مرکزی مشمول مالیات میشه ، همان زمان سکه ها را از بازار با 50 الی 100 تومان بالاتر می خریدیم و چند ماه پولمان را هم به بانک مرکزی نمی دادیم . به این کار می گویند غش در معامله و دبه درآوردن در قراردادی که قبلاً به صورت قطعی بسته شده و شرایط اش در آن زمان کاملاً شفاف و روشن و قانونی و بدون هیچ گونه مالیاتی بود . این کار هم حرام هم غیر قانونی و هم غیر شرعی و مصداق بارز کلاهبرداری و غارتگری و چپاول اموال ملت است و دادستان محترم کل کشور و دیوان عدالت اداری باید در این زمینه ورود کرده و جلوی این عمل خلاف قانون که آثار و تبعات بسیار زشت و منفی در اقتصاد کشور و در اعتماد عمومی مردم به دولت و بانک مرکزی دارد را هر چه سریعتر بگیرند .
سیاوش
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
0
0
صد رحمت به دزد سر گردنه...وقتی اعتماد به سیستم بانکی از بین بره اعتماد به نظام اون کشور از بین میره.لااقل سیستماتیک نکنید این غارتگری هاتون رو.صد بار اعلام شد سکه ها معاف از مالیات هستند.قیمتش هم که با بازار آزاد فرقی نداشت اون موقع.فقط میزان خواب پول محاسبه شده بود.چرا باید کسایی که برای کمک به دولت و انتقال نقدینگی از بازار به سمت دولت که باعث کاهش تورم‌میشد تو اون زمان پولهاشون رو از بازار به بانک مرکزی دادند تا با کمک به کاهش تورم به دولت در مهار نقدینگی کمک کردند رو اینطور مجازات کنید؟
ناشناس
United States of America
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
0
0
ایا قانون عطف به ما سبق در کجای دنیا اجرا میشود هنگام ثبت نام سکه مقام رییس بانک مرکزی گفتند که هیچ گونه به سکه ها مالیات تعلق نمیگیرد در این صورت به همه مردم ایران چه انها که زمین خریدندوچه انها که ثبت نام ماشین کردندو...باید مالیات مانند سکه برقرار شود چون پول ایران در این مدت از ارزش افتاده گوشت ۳۰۰۰۰ تومانی شده ۱۱۰ ۱۲۰ هزار تومان ارزش پول ما در این مدت پایین امده وما هیچ سودی نکرده ایم در چنین صورتی به نظرتان چه کسی پولش را به بانکها خواهد سپرد