وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هدف نشست اسرائیلی-عربی در فلسطین اشغالی چیست؟

به گفته یک عضو پارلمان رژیم صهیونیستی هدف نشست اسرائیلی-عربی در فلسطین اشغالی ایجاد یک ائتلاف ضد ایرانی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 27
کد خبر: ۱۲۷۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر  قرار است امشب (یکشنبه شب) نشستی با مشارکت چهار کشور عربی مصر، امارات، بحرین و مغرب به‌علاوه آمریکا به ریاست «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در «نقب» در فلسطین اشغالی برگزار شود.

در همین زمینه، «زِوی هاوزر» عضو «کنست» (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت، این رژیم دنبال اهدافی خاص از «این نشست سیاسی-تاریخی» است.

وی در گفت‌وگو با روزنامه «معاریو» مدعی شد: «این، فرصتی واقعی برای ایجاد ائتلاف با دوستان اسرائیل برای مقابله با اختاپوس ایرانی است. حوثی‌ها بار دیگر در روز جمعه به تأسیسات غیرنظامی در عربستان سعودی حمله کردند و از هر طریقی سعی می‌کنند که ثبات منطقه‌ای را در هم بشکنند. باید از این نشست بهره بُرد تا اسرائیل بتواند زمام امور را در معرفی تمام بازوهای ایران به عنوان سازمان‌‌های تروریستی به دست بگیرد».

 هاوزر ادامه داد: «این گامی مهم برای نشان دادن موضع منطقه در قبال آمریکایی‌ها و مبارزه با آمریکایی‌ها به منظور ابقای سپاه پاسداران در لیست سازمان‌های تروریستی است. اسرائیل برای اضافه کردن حوثی‌ها به لیست گروه‌های تروریستی باید فشار وارد کند». 

 وی موفقیت نشست نقب را در تشکیل یک جبهه واحد و ائتلاف مشترک دانست و مدعی شد: حقیقت آن است که آمریکایی‌ها کمتر به منطقه توجه دارند و باید نشان دهیم که این خلأ با یک جبهه منطقه‌ای واحد پر شده است.

در همین ارتباط، منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی می‌گویند که «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی هم امروز (یکشنبه، ۲۷ مارس)  برای شرکت در نشستی به میزبانی رژیم صهیونیستی از صحرای اشغالی نقب بازدید خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار