رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

اعلام توقف عملیات نظامی در یمن

المیادین نوشت: ائتلاف متجاوز سعودی توقف حملات نظامی خود در یمن را از ساعت ۶ صبح روز چهارشنبه اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری المیادین خبر داد که ائتلاف متجاوز سعودی توقف عملیات نظامی خود در یمن را از ساعت 6 صبح روز چهارشنبه اعلام کرد.

فرماندهی مشترک نیروهای ائتلاف متجاوز سعودی در بیانیه خود مدعی شد که توقف عملیات نظامی داخل یمن، با هدف موفقیت رایزنی‌های یمن صورت می‌گیرد.

بر اساس ادعای فرماندهی مشترک نیروهای ائتلاف، هدف توقف عملیات نظامی داخل یمن فراهم کردن شرایط مناسب برای رایزینی‌ها و ایجاد صلح است.

روز سه شنبه/۲۹ مارس رایزنی‌های یمنی-یمنی در ریاض آغاز و قرار است تا هفتم آوریل ادامه پیدا کند.

قرار است در رایزنی‌های مذکور درباره شش محور از جمله محورهای نظامی، سیاسی، حقوق بشری و اجتماعی بحث و تبادل‌نظر شود و این رایزنی‌ها به دنبال بازگشایی گذرگاه‌های انسانی و تحقق ثبات نیز هست.

صنعاء قبلا در واکنش به اخباری درباره این دعوت شورای همکاری خلیج فارس گفته بود، مذاکرات باید در کشوری بیطرف برگزار شود و بنابراین غایب این نشست خواهد بود.

«عبدالعزیز بن حبتور» نخست وزیر دولت نجات ملی نخستین گام برای هر گفت‌وگویی در خصوص حل بحران یمن را توقف تجاوز ائتلاف سعودی به خاک یمن خواند.

او در گفت‌وگو با شبکه المیادین گفته بود: کشورهای متجاوز در حالی دعوت به گفت‌وگو در صنعاء می‌کنند که این شهر را آماج بمباران‌های روزانه خود قرار داده‌اند.

بن حبتور گفت: رفع محاصره و بازگشایی بنادر و فرودگاه‌ها از جمله شروط هر گونه گفت‌وگو با کشورهای متجاوز است.

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن درخواست‌ها و ابتکارهای عربستان سعودی برای حل بحران یمن را تلاش‌ها برای فریب افکار عمومی خواند و گفت: هر گونه گفت‌وگویی باید در جغرافیایی بی طرف نسبت به صنعاء و ریاض انجام شود.

او افزود: میانجی حل بحران میان همه طرف‌های گفت‌وگو باید قابل اعتماد و متعادل باشد، در حالی که عربستان سعودی خود یک طرف بحران و نه میانجی است.

تجاوز ائتلاف سعودی-اماراتی به یمن وارد هشتمین سال شده است و این یورش نظامی که همراه با محاصره همه جانبه یمن به عنوان فقیرترین کشور عربی صورت گرفت، هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرده و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار