رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند

نیروهای مسلح یمن: هیچ صلحی بدون رفع محاصره نخواهد بود

شورای عالی سیاسی و سخنگوی نیروهای مسلح یمن در پاسخ به اعلام توقف حملات ائتلاف سعودی تاکید کردند که هیچ صلحی بدون رفع محاصره نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 31
کد خبر: ۱۲۷۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر مهلت سه روزه صنعاء به ائتلاف سعودی برای توقف حملات همه جانبه و محاصره علیه یمن شامگاه چهارشنبه به پایان رسید.

مقامات یمنی از شامگاه یکشنبه آغاز طرح آتش‌بس یکجانبه با عربستان سعودی در همه جبهه‌های داخلی و برون مرزی را اعلام و تاکید کردند که اگر ائتلاف سعودی ظرف سه روز به پیشنهاد توقف حملات و محاصره همه جانبه علیه یمن پاسخ دهد، آتش‌بس دائمی اعلام خواهد شد.

شورای عالی سیاسی یمن شامگاه چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای نسبت به اینکه ائتلاف سعودی پاسخ شفاف و آشکاری به طرح صلح جدی و دائم نداد، ابراز تاسف شدید کرد.

در این بیانیه آمده است: این طرح بی تردید نشان داد که یمن خواهان بازگشت صلح و حسن همسایگی است.

شورای عالی سیاسی یمن با بیان اینکه نسبت به ماهیت دشمن شناخت کامل دارد، گفت: ما به خوبی می‌دانیم که دشمن به دنبال وقت کشی، تعلل و گستاخی و دیگر راه‌ها برای دور زدن است.

این شورا تاکید کرد: مانعی نیست که ائتلاف سعودی تحت هر عنوانی و از هر زاویه‌ای که بخواهد به طرح ما پاسخ مثبت بدهد، اما ما تاکید می‌کنیم که هیچ صلحی بدون رفع محاصره در کار نخواهد بود.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن هم شامگاه چهارشنبه اعلام کرد: هیچ صلحی بدون رفع محاصره در کار نخواهد بود.

ائتلاف سعودی شامگاه سه شنبه از توقف عملیات نظامی در یمن خبر داد و مدعی شد که در پاسخ به دعوت شورای همکاری و به منظور فراهم کردن شرایط مناسب برای رایزنی‌های ریاض و ایجاد صلح، عملیات نظامی علیه یمن را متوقف کرده است.

کلمات کلیدی: یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار