قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران

یمن: صلح با وجود ریاض بی‌معناست

یمن: صلح با وجود ریاض بی‌معناست وزیر خارجه یمن گفت: «ما در صنعاء تحت محاصره هستیم و آسیب دیده‌ایم نه سایر طرفهای که در هتلهای ریاض زندگی می‌کنند».
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۹۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر هشام شرف وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن امروز دوشنبه بار دیگر تأکید کرد که باید محاصره این کشور به پایان برسد.

شرف به شبکه خبری المیادین گفت: «با وجود سلطه عربستان بر تصمیم‌ات [طرف مقابل]، هیچ مقدماتی برای صلح در کار نخواهد بود. نباید جهان فریب سعودی را بخورد که آنچه در یمن رخ می‌دهد، یک جنگ داخلی است».

وی با بیان اینکه مسئولان یمنی در دیدار با فرستاده سازمان ملل بر کاهش محاصره به عنوان مقدمه‌ای بر رفع کامل آن، تأکید کرده‌اند، تصریح کرد: از آتش‌بس استقبال کردیم، ولی خواستار اجرای عملی آن هستیم، نه صرفا اظهارنظر».

وزیر خارجه یمن خاطر نشان کرد: «ما در صنعاء، تحت محاصره هستیم و آسیب دیده‌ایم، نه سایر طرفهای که در هتلهای ریاض زندگی می‌کنند».

در همین ارتباط، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن ضمن انتقاد از اهداف سفر «هانس گروندبرگ» فرستاده سازمان ملل متحد در امور این کشور را زیر سوال برد و اصرار بر این سفر را قبل از اجرایی شدن مطالبات انصارالله تعجب‌آور دانست.

الحوثی در توییتر خود نوشت: «آیا فعالیت بانکی و پرداخت حقوق‌ها ازسرگرفته شده و یا تسهیلاتی که آمریکا برای آغاز سفرهای پزشکی از سازمان ملل متعهد شده بود را انجام داده است؟ واقعاً چه مطالبه‌ای انجام شده است؟»

این انتقادات از عملکرد سازمان ملل در رسیدگی به مطالبات جنبش انصارالله یمن، در حالی مطرح می‌شود که «هانس گروندبرگ» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن، قرار است امروز از زمان تصدی این مسئولیت، برای نخستین بار وارد صنعاء شود.

پیش از این رهبران جنبش انصارالله یمن به دلیل عدم تحقق خواسته‌ها و مطالبات خود از جمله «رفع محاصره بندر الحدیده و از سرگیری فعالیت فرودگاه بین‌المللی صنعا» از دیدار و گفت‌وگو با وی خودداری می‌کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار