دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گلوبال تایمز: هدف نهایی آمریکا کنترل دائمی اروپاست

نشریه گلوبال‌تایمز اعلام کرد آمریکا با ایجاد تنش در منطقه به دنبال کنترل اروپا، امتیاز گرفتن از اوکراین و ضربه زدن به روسیه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 02
کد خبر: ۱۲۷۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه چینی گلوبال تایمز در گزارش جدید خود نوشت آمریکا عمدا در حال بی ثبات کردن اوضاع در اروپا است و کمترین علاقه را به آتش بس بین روسیه و اوکراین دارد.

 

در این مقاله آمده است: می‌توان گفت که آمریکا بزرگترین نابود کننده امنیت در کل اروپا است. آمریکا کمتر از هر کشور دیگری تمایل به برقراری آتش بس بین روسیه و اوکراین دارد.

 

این گزارش به وضوح نشان می‌دهد که واشنگتن تلاش نمی‌کند به پیشبرد مذاکرات صلح روسیه و اوکراین کمک کند، بلکه در عوض در تلاش است تا با سرد کردن عزم مسکو و کی‌یف که برای دستیابی به صلح ابراز آمادگی کرده‌اند، درگیری را تشدید کند. گفته می‌شود اگر ترس‌های هر دو طرف که به دنبال تضمین امنیت خود هستند در نظر گرفته شود، نقش آمریکا و همچنین ناتو در وضعیت فعلی می‌تواند به طور خودکار کمرنگ شود.

 

در ادامه گزارش نوشته شده است: «آمریکا با تقویت نقش ناتو، اروپا را محکم‌تر به ارابه خود می‌بندد. آمریکا با مسلط کردن موقعیت خود، اروپا را دچار تشدید بحران و جانبداری از یکی از طرفین جنگ می‌کند. هدف نهایی آمریکا این است که اروپا را دائماً تحت کنترل خود داشته باشد.

 

آمریکا به وضوح نمی‌خواهد نتایج مثبتی را در مذاکرات ببیند. درگیری اوکراین این کشور را به آمریکا وابسته کرده است بنابراین «کی‌یف در آینده بیشتر مطابق به میل واشنگتن عمل خواهد کرد.»

 

اگر درخواست اوکراین برای گرفتن ضمانت امنیتی برآورده شود، مدل جدیدی از تضمین امنیت در جهان شروع خواهد شد که به معنای تضعیف نقش آمریکا و ناتو خواهد بود. آمریکا به وضوح نمی‌خواهد چنین نتیجه‌ای را ببیند. می‌توان گفت که آمریکا بزرگترین مخرب امنیت در کل اروپا است.

 

کیت بدینگفیلد، مدیر ارتباطات کاخ سفید، روز چهارشنبه در جریان کنفرانس مطبوعاتی کاخ سفید، در پاسخ به این سوال که «آیا آمریکا مایل است ضامن امنیت اوکراین شود یا این گزینه را در نظر دارد؟» گفت: ما در حال گفتگوی مداوم با اوکراین در مورد این موضوع هستیم. راه‌هایی که می‌توانیم کمک کنیم تا از حاکمیت و امنیت آن‌ها اطمینان حاصل کنیم. اما هیچ چیز خاصی در مورد تضمین امنیتی وجود ندارد که بتوانم در حال حاضر در مورد آن صحبت کنم.»

 

همچنین نویسنده مقاله به نقل از چین-لی هایدونگ، یکی از اساتید پژوهشکده روابط بین‌الملل در دانشگاه روابط خارجی چین، می‌گوید بحران اوکراین برای آمریکا به عنوان ابزاری برای ضربه زدن به روسیه استفاده شده است.

ارسال نظر