جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

مسکو: دلیل برکناری عمران خان، سفر او به روسیه بود

مسکو: دلیل برکناری عمران خان، سفر او به روسیه بود سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت عمران خان از سوی آمریکا تحت فشار قرار گرفت تا سفر خود به روسیه را لغو کند، اما این کار را نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به نامه تهدیدآمیز آمریکا به نخست وزیر پاکستان گفت: عمران خان تحت فشار قرار گرفت تا سفر خود به روسیه را لغو کند در حالی که پاکستان فشار آمریکا را رد کرد.

به گفته این مقام روس، آمریکا در امور داخلی پاکستان مداخله می‌کند و عمران خان به دلیل سفر به روسیه مجازات و ناگهان درخواست عدم اعتماد علیه او مطرح شد.

نخست وزیر پاکستان دو ماه پیش به دعوت رئیس جمهور روسیه به مسکو سفر کرد. در پی تنش‌های اوکراین، جامعه بین المللی پاکستان را تحت فشار قرار داد تا آشکارا حمله روسیه را محکوم کند، اما دولت عمران خان سیاست واکنش متوازن را در پیش گرفت.

پس از انحلال مجلس ملی پاکستان، وزیر کابینه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که عمران خان رسماً از سمت نخست‌وزیری این کشور برکنار شده است. با این حال، عمران خان تا زمان انتصاب نخست‌وزیر موقت در این سمت باقی خواهد ماند.

صد‌ها تن از هواداران حزب تحریک انصاف حمایت خود را از عمران خان، نخست وزیر که در تلاش است در قدرت بماند، نشان دادند.

رهبران مخالف عمران خان در پاکستان، نخست‌وزیر این کشور را یک خطر امنیتی می‌دانند. این افراد عمران خان را عامل منزوی شدن پاکستان در جهان عنوان کرده و دولت او را شکست خورده می‌دانند. انتخابات پارلمان پاکستان نزدیک است و مخالفان و دولت پاکستان برای به دست آوردن بیشترین تعداد آرای نمایندگان تلاش می‌کنند.

هفته گذشته، عمران خان، پیش از جلسه رای اعتماد پارلمان گفت نامه‌ای تهدیدآمیز از جانب آمریکا دریافت کرده که واشنگتن دولتش را به دلیل اینکه او نپذیرفته در خاکش پایگاهی نظامی داشته باشد، برکنار خواهد کرد.

به گزارش المیادین، نخست وزیر پاکستان با تأکید بر اینکه از سمت خود استعفا نخواهد کرد، گفت: آمریکا از مخالفین من حمایت می‌کند، اما من تا آخر به بازی ادامه می‌دهم و تا روز یکشنبه منتظر نتایج رأی گیری پارلمان می‌مانم.

نخست وزیر پاکستان از یک توطئه خارجی برای سرنگونی دولتش خبر داده و اعلام‌کرد اقدام برای برکناری او تلاشی برای تغییر رژیم در این کشور با حمایت آمریکا است.

پیش از این کاخ سفید تلاش برای برکناری «عمران خان» از قدرت را تکذیب کرد. با این وجود وزارت خارجه پاکستان کاردار سفارت آمریکا در اسلام‌آباد را احضار کرد. گفته می‌شود برخی مقامات آمریکایی حمایت خود را از طرح مخالفان برای اعلام بی کفایتی دولت عمران خان ابراز کرده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار