گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

گانتز: اسرائیل در وضعیت امنیتی سختی است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی افزایش عملیات‌های مقاومتی مردم فلسطین، تل آویو را در دوره سخت امنیتی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، شب گذشته (شنبه) و در پی افزایش عملیات‌های مقاومتی مردم فلسطین در ماه رمضان علیه نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست، به ناامنی و احتمال درگیری در سرزمین‌های اشغالی اذعان کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته است: «دوره سختی از درگیری‌ها را شاهد هستیم و این واقعیتی است که نمی‌توانیم تسلیم آن شویم؛ ما با قدرت و جدیت به مواجهه آن می‌رویم».

گانتز در پیام خود افزود: اسرائیل قبول نمی‌کند که حملاتی علیه‌اش انجام شود. هم اکنون دستگاه‌های امنیتی مربوطه، علاوه بر تشدیدات امنیتی در حال بررسی اقدامات ممکن در مقابل فلسطینیان در ماه رمضان هستند.

وی در ادامه با گره‌زدن وضعیت اقتصادی فلسطینیان به عملیات‌های اخیر، اذعان کرد: در سایه ناامنی، ممکن نیست که گام‌های مربوط به ارتقا وضعیت زندگی و اقتصاد مردم غزه و نوار غربی را در هماهنگی با دولت خودگردان فلسطین اجرا کنیم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پایان، تداوم هماهنگی‌ها با دولت خودگردان را مشروط به بازگشت آرامش و ثبات امنیتی در سرزمین‌های اشغالی کرد و مدعی شد: «اخیراً با مقامات فلسطینی سلسله اقداماتی را با هدف ارتقا سطح زندگی و وضعیت اقتصادی در نوار غربی و غزه هماهنگ کردیم؛ اما در وضعیت ناامنی کنونی قادر اجرای آن‌ها نیستیم، مگر آن‌که آرامش و ثبات امنیتی بازگردد».

این اظهارات در حالی از سوی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود که نظامیان تل‌آویو طی چند روز گذشته بار‌ها به مناطق مختلف یورش برده و در اقداماتی نظیر تیراندازی مستقیم و شلیک گاز اشک‌آور ده‌ها فلسطینی را شهید و زخمی کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار