دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر تداوم بارش برف در مازندران‌/ مردم به شمال سفر نکنند تهران فردا تعطیل است؟ رئیس پلیس راهور: در این هفته حتی سفر ضروری هم انجام ندهید انسداد کامل جاده‌های شمالی کشور به دلیل شرایط نامساعد جوی آموزش مدارس و دانشگاه‌های گیلان تا دوشنبه مجازی شد برخی از مدارس البرز تعطیل شد تعطیلی‌ها به استانداران واگذار شد / آماده باش به تمام دستگاه‌ها برای بارش‌های پیش رو

خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش آموزان و معلمان درباره افزایش طول مدت سال تحصیلی

مدیرکل دفتر ریاست روابط عمومی شورای عالی آموزش و پرورش هرگونه افزایش سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را منوط به جلسه پیش روی این شورا دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، قدیر امیری مدیرکل دفتر ریاست روابط عمومی شورای عالی آموزش و پرورش  گفت: امروز از ساعت ۴ بعدازظهر جلسه‌ای در خصوص بررسی افزایش یک ماهه سال تحصیلی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: هنوز جلسه‌ای در این زمینه برگزار نشده است. امروز جلسه‌ای در شورای عالی آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. نامه‌ای از سوی وزیر آموزش و پرورش به شورای عالی ارسال شده است که امروز این نامه بررسی خواهد شد.

امیری افزود: وزیر آموزش و پرورش نامه‌ای به شورای عالی آموزش و پرورش ارسال کرده که در صورت امکان یک ماه به سال تحصیلی اضافه شود، اگر در شورای عالی این موضوع تأیید شود مصوب خواهد شد در غیر این صورت چیزی به عنوان افزایش یک ماهه سال تحصیلی نخواهیم داشت.

وی خاطر نشان کرد: امروز ساعت ۴ بعدازظهر جلسه‌ای در خصوص پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش برگزار می‌شود که باید ببینیم شورای عالی آموزش و پرورش در اولین جلسه خود در سال ۱۴۰۱ چه چیزی را تصویب خواهد کرد.

گفتنی است برخی رسانه‌ها صبح امروز خبر داده بودند که شورای عالی آموزش و پرورش افزایش یک ماهه سال تحصیلی جاری را تصویب کرده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر