تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد

افزایش ۱۵ درصدی قیمت حبوبات+ قیمت خرما

افزایش ۱۵ درصدی قیمت حبوبات+ قیمت خرما مشاهدات بازار در دو هفته اخیر نشان می‌دهد قیمت حبوبات ۱۵ درصد افزایش پیدا کرده و همچنین هر کیلو خرما ۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 06
کد خبر: ۱۲۸۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ با آغاز ماه مبارک رمضان تأمین مایحتاج مردم در این ماه امری ضروری به شمار می آید که در این مسیر دولت قرار بود ضمن تأمین نیاز بازار مدیریت مناسب را در قیمت انواع کالاها در بازار داشته باشد.اما با وجود تمام تأکیدات بر مدیریت قیمت ها بازار کالاهای اساسی مردم همچنان با نوسانات قیمتی روبروست.

 

عمده فروشانی که در بخش کالاهای اساسی فعالیت می کنند از نبود ساماندهی مناسب در قیمت‌گذاری‌ها گله‌مند هستند و می گویند شرکت‌ها به صورت سلیقه‌ای افزایش قیمت را در کالاهای خود به بهانه درج قیمت تولیدکننده اعمال می کنند.

 

در برخی از کالاها از جمله حبوبات بازار در فروردین ماه امسال همچنان روند افزایشی قیمت‌ها را شاهد است، به نحوی که مشاهدات نشان می دهد طی دو هفته روز اخیر قیمت حبوبات 15 درصد افزایش پیدا کرده است به عنوان نمونه در عمده فروشی‌ها عدس از 37 هزار تومان به 46 و بعضاً به 47 هزار تومان رسیده است لوبیا چیتی نیز در عمده فروشی‌ها از 38 هزار تومان به 47 هزار تومان رسیده است.

 

علاوه براین خرما نیز طی دو هفته اخیر رشد قیمت را تجربه کرده است به نحوی که هر کیلو خرما در اسفند ماه 1400 با قیمت 40 هزار تومان به فروش می رسید اما در حال حاضر این کالا در عمده فروشی ها با کیلویی 50 هزار تومان به فروش می رسد. بررسی ها نشان می دهد خرما تا به دست مصرف کننده برسد به قیمت 65 هزار تومان در هر کیلو می رسد.

 

همچنین در بخش نوشیدنی نیز بازار شاهد رشد 20 درصدی قیمتهاست که هنوز شرکتها دلایل افزایش قیمت‌ها را اعمال نکرده‌اند اما به نظر می‌رسد افزایش قیمت‌ها متوجه مواد اولیه در بخش پتروشیمی باشد چرا که فروشندگان ظروف یک بار مصرف نیز تمایلی به فروش کالاهای خود ندارند چرا که می گویند امسال افزایش قابل توجهی در این ظروف به وجود آمده و نگرانیم اگر کالاهای خود را به بفروشیم آیا می توانیم جایگزینی برای آنها در مغازه داشته باشیم یا خیر.

 

با توجه به تغییرات قیمتی کالاها در بازار به نظر می‌رسد دولت باید نظارت جدی در این موضوع داشته باشد چرا که در ماه مبارک رمضان نیاز مردم برای خرید مواد غذایی افزایش یافته است و آنها نباید در خرید کالا با قیمت‌های بالا و حتی کمبود روبرو باشند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار