پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

توضیحات بذرپاش درباره هوشمندسازی سازوکار‌های دیوان محاسبات

توضیحات بذرپاش درباره هوشمندسازی سازوکار‌های دیوان محاسبات رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: هوشمندسازی و برخط کردن تمامی سازوکارهای دیوان از جمله ماموریت‌های ویژه در سال جاری خواهد بود که با تحقق کامل آن می‌توان، افزون بر تسریع در روند حسابرسی، دوباره کاری‌های نظارتی را نیز به حداقل رساند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات کشور به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، با کارکنان این دستگاه نظارتی دیدار کرد و طی سخنانی، ضمن بازخوانی دستاوردهای سال ۱۴۰۰، به تشریح مهمترین برنامه‌های دیوان در سال جاری پرداخت.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور اظهار داشت: از ابتدای حضور در دیوان محاسبات، تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا با همراهی کارکنان خدوم، این دستگاه نظارتی را به ماموریت و ریل اصلی خود بازگردانیم و بحمدالله توفیقات بسیاری در این مسیر حاصل شده است.

 

بذرپاش با اشاره به ارزش‎گذاری ویژه هر ۳ قوه درباره مواضع و نظرات کارشناسی دیوان محاسبات، افزود: تبدیل دیوان به دستگاهی اثرگذار در نظام تصمیم گیری کلان کشور، هدف بزرگی بود که اکنون به بار نشسته و مشورت‎خواهی از دیوان در بسیاری از فرآیندها و طرح‌های قوای ۳گانه، گواهی بر عملکرد قابل قبول این دستگاه نظارتی است.

 

بذرپاش ادامه داد: از دیگر وعده‌های مهم ما در روز نخست حضور در دیوان محاسبات، عملیاتی کردن سیاست «پیشگیری به جای مچ گیری» بود؛ در همین راستا نامه نگاری با ۱۵ وزارتخانه و سازمان دولتی و همچنین میزبانی از ۵ وزیر و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و معاونین آنها در قالب شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی، موید این حقیقت است که این دستگاه به هیچ عنوان به فکر علاج واقعه بعد از وقوع نیست و نهایت همت خود را به کار می‌بندد تا نقش پیشگیرانه را به بهترین شکل ایفا کند.

 

بذرپاش تحویل زودتر از موعد قانونی گزارش تفریغ بودجه سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را از دیگر اقدامات ارزشمند دیوان محاسبات برشمرد و عنوان کرد: فارغ از ثبت رکوردهای ارائه گزارش‌های تفریغ، اثر بالاتر آن وقتی مشخص می‌شود که بدانیم تحویل گزارش تفریغ، حتی پیش از تدوین لایحه بودجه از سوی دولت صورت گرفته است و این اقدام ارزشمند، به هرچه بهتر انجام گرفتن فرآیند بودجه ریزی در دولت و مجلس کمک شایانی خواهد کرد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات با اشاره به شعار «دیوان فناورانه مردم پایه» تصریح کرد: هوشمندسازی و برخط نمودن تمامی سازوکارهای دیوان از طریق سامانه سنا از جمله ماموریت‌های ویژه در سال جاری خواهد بود که با تحقق کامل آن می‌توان، افزون بر تسریع در روند حسابرسی، دوباره کاری‌های نظارتی را نیز به حداقل رساند.

 

مهرداد بذرپاش پیرامون تحقق وعده مردم‌پایگی نیز تاکید کرد: تحول بنیادین در شیوه خبررسانی، ایجاد سامانه نظارت مردمی ۱۹۸، تشکیل هیات‌های صیانت از بیت المال، و آگاه‌سازی مردم از فعالیت‌های متنوع و متکثر دیوان محاسبات کشور از جمله مواردی است که بر ادعای مردم‎محوربودن این دستگاه نظارتی صحه گذاشته‌اند.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: به جرأت می‌توان گفت که دیوان محاسبات، امروز به عنوان یکی از معتمدترین سازمان‌های نظام در میان قوا شناخته می‌شود و این مهم، تنها با همت و تلاش همکارانم در این دستگاه نظارتی میسر شده است.

 

بذرپاش با اشاره به تحرک میدانی مدیران کل استان‌ها، این اقدام را موجب حرکت مثبت این دستگاه نظارتی در خدمت به کشور در اقصی نقاط جغرافیای آن دانست.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور در پایان اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر فرزانه انقلاب تحت عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین»، یکی از برنامه‌های اصلی دیوان محاسبات، حرکت در این مسیر خواهد بود.

 

در این جلسه که به بهانه تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان با کارکنان برگزار شده بود، علی کامیار دادستان دیوان محاسبات کشور نیز طی سخنانی، با یادآوری فضایل و ویژگی‌های ماه مبارک رمضان، به مباحث کاری مدنظر خود پرداخت.

 

کامیار سال ۱۴۰۰ را سال موفقیت‌آمیزی در دیوان محاسبات کشور دانست و یادآور شد که سرعت رسیدگی‌ها، مهم‌رسی‌ها و حسابرسی ترک فعل‌ها از مهمترین اقدامات دادسرای دیوان محاسبات کشور در این سال بوده است.

 

وی تاکید کرد که باید تحولات دیوان محاسبات کشور تا جایی پیش برود که دستگاه‌ها حضور این سازمان را همواره احساس کنند.

 

دادستان دیوان محاسبات کشور اظهار امیدواری کرد: سال ۱۴۰۱ سال شکوفایی دیوان محاسبات، کمک به اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی و همدلی بیشتر باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار