ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها دفتر حسن روحانی گزارش فیگارو را تکذیب کرد فرمانده جدید تیپ نیرو‌های ویژه صابرین منصوب شد/ سردار محمد حسینی کیست؟ اقدام مضحک مزدوران منافقین در تهران رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه برگزار شد عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم

سخنان آیت الله رئیسی درباره بازگشایی مراکز آموزشی و تزریق دوز سوم واکسن

رئیس‌جمهور بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای پیشگیری از خیزهای بعدی بیماری و جدیت در بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و آموزش حضوری تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با گرامیداشت روز جهانی بهداشت از زحمات و مجاهدت‌های کادر بهداشت و درمان کشور در دوران همه‌گیری کرونا قدردانی کرد و اقدامات انجام شده را موجب آرامش و ضامن سلامت مردم دانست.

 

وی «سلامت عمومی» را اولویت اصلی دولت مردمی از ابتدای استقرار خواند و ضمن ابراز خرسندی از تاثیر واکسیناسیون عمومی کرونا در کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر، از جامعه بهداشت و درمان، پزشکان، رسانه‌ها و سایر تریبون‌داران کشور خواست مردم به تزریق دُز سوم واکسن ترغیب کنند.

 

رئیس‌جمهور تاکید کرد: سیاست دولت اقناع افکار عمومی است و بر این باور هستیم که اگر اهمیت موضوع برای مردم به‌خوبی تبیین شود و قانع شوند حتما با توصیه‌های مسئولین بهداشت و درمان کشور همراهی خواهند کرد.

 

رئیسی در ادامه با تاکید بر ضرورت استمرار آموزش حضوری در مراکز آموزشی کشور،‌گفت: تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها خسارت‌های غیرقابل جبرانی دارد که افت تحصیلی از مهم‌ترین آن‌ها است.

 

وی هم‌چنین بر لزوم توجه به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس تاکید کرد و گفت: چنانچه دانش‌آموزی دارای علایم بیماری بود ضرورتی برای حضور در کلاس ندارد اما این موضوع نباید باعث تعطیلی مدرسه و اخلال در آموزش حضوری بقیه دانش‌آموزان شود.

 

رئیس‌جمهور در ادامه با تاکید بر نظارت و کنترل قیمت دارو، گفت: قیمت دارو نباید گران شود اما این موضوع با حرف شدنی نیست و نیازمند نظارت و برخورد جدی با تخلفات احتمالی است.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش 50 درصدی سفرهای نوروزی و کاهش 23 درصدی تصادفات منجر به فوت در کشور از همه دست‌اندرکاران ایجاد نظم و امنیت و دستگاه‌های خدمت‌رسان در این عرصه قدردانی و برتلاش و برنامه‌ریزی برای کاهش هرچه بیشتر تصادفات تاکید کرد.

 

وی گفت: آن‌چه در سفرهای نوروزی شاهد بودیم کارنامه خوبی است که نشان‌دهنده افزایش نشاط، امنیت و صیانت از جان مردم و تلاش و فعالیت همه دستگاه‌های متولی است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار