اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

حمله سایبری به بانک‌های مهم اسرائیل

حمله سایبری به بانک‌های مهم اسرائیل پایگاه‌های الکترونیک و بخشی از اپلیکیشن‌های مهم‌ترین بانک‌های رژیم اسرائیل دیشب برای ساعاتی از دسترس کاربران خارج شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری زبان رژیم صهیونیستی از حمله سایبری به شماری از وبگاه‌های بانک‌های اسرائیلی خبر دادند، بر اساس این گزارش، وبگاه‌های بانک‌های، مسعد، اینترناسیونال، اوتزارهاشیال و چند بانک دیگر از دسترس خارج شده‌اند.

براساس گزارش این رسانه‌ها از شنبه شب دسترسی کاربران به اپلیکشن و سایت‌های این بانک‌ها قطع شده بود.

به گفته کارشناسان تا ساعتی از شامگاه شنبه اکثر بانک‌های بزرگ اسرائیل از دسترس خارج شده بودند؛ امری که احتمال نگران کننده حمله سایبری به این بانک‌ها را قوت بخشیده و در عین میزان توانمندی بانک‌های اسرائیل برای مقابله با حملات سایبری را مطرح می‌کند.

این اختلال (یا حمله سایبری) از نیمه شب با اعلام کندی و مشکل در دسترسی به بانک هبو علیم یکی از بزرگترین بانک‌های اسرائیل آغاز و به سرعت به سایر بانک‌های بین المللی اسرائیل هم سرایت کرد.

به گفته رسانه‌ها گرچه مشکل مذکور بعد از چند ساعت حل شد، اما این اولین باری نیست که طی چند هفته اخیر تارنما‌های بانک‌های اسرائیل دچار چنین اختلالی می‌شوند، به طور مثال روز ۱۴ مارس گذشته نیز ده‌ها نفر از کاربران و مشتریان بانک‌ها از اختلال در دسترسی به صفحه بانک‌های خود و دریافت خدمات الکترونیکی از آن‌ها شکایت کرده بودند.

گرچه این مشکل بعد از مدت کوتاهی حل شد، اما بعد از مدتی اعلام شد اختلال مذکور نتیجه حمله سایبری از پیش طراحی شده بود که تمامی دامنه gov.il را مختل کرده بود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار