کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط

کاهش دخالت دولت با واگذاری سهام خودروسازان

کاهش دخالت دولت با واگذاری سهام خودروسازان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با واگذاری سهام دولت در ایران خودرو و سایپا، دخالت دولت در تصمیم گیری های این دو شرکت خودروسازی کاهش می یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی فراهانی در خصوص واگذاری سهام شرکت‌های خودروسازی ایران خودرو و سایپا با اشاره به این که هم اکنون دولت در ایران خودرو کمتر از 6 درصد و در سایپا نیز کمتر از 8 درصد سهام دارد، گفت: مسئله این است که دولت نباید در تصمیم‌گیری‌های این دو شرکت خودروسازی دخالت کند و بگذارد خودشان کار را پیش ببرند.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: دولت در خصوص مسئله بیکاری کارگران و افسار گسیختگی قیمت ها در صورت این واگذاری، نگرانی هایی دارد اما تجربه نشان داده است که دخالت دولت خیلی هم در بهبود وضعیت موثر نیست؛ چراکه با وجود مدیریت دولتی، با افزایش قیمت خودرو و کاهش کیفیت مواجه هستیم.

 

وی گفت: حضور برخی از مدیران در هیئت مدیره این دو خودرو سازی حکایت از وجود رانت دارد؛ بنابراین بهتر است دولت همین سهام کم را هم واگذار کند و تنها از طریق سازمان حمایت از مصرف کنندگان و شورای رقابت بر عملکرد این دو خودروساز نظارت کند.

 

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت در ایران خودرو کمتر از 6 درصد و در سایپا کمتر از 8 درصد سهام دارد افزود: اما بیشتر از 90 درصد در تصمیم گیری ها دخالت می کند.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین درباره طرح عرضه خودرو در بورس کالا گفت: ما باید علاوه بر واگذاری سهام دو خودروساز کشور، قیمت ها را نیز شفاف کنیم اما تعداد عرضه نیز مهم است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار